Παύλος Δερμιτζάκης: Ικανοποιημένος με τον βαθμό, αλλά όχι απόλυτα…

Οι δηλώσεις του προπονητή της Καβάλας μετά το τέλος του ισόπαλου αγώνα με τον Ιάλυσο στη Ρόδο

Ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του στο βαρύ αγωνιστικό χώρο του γηπέδου του Ιάλυσου, αλλά και από το βαθμό της ισοπαλίας δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής του ΑΟΚ, τονίζοντας ότι η ομάδα θα μπορούσε να είχε κερδίσει αν είχε αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που είχε και αν οι αποφάσεις του διαιτητή σε δύο συγκεκριμένες φάσεις ήταν διαφορετικές.

«Γνωρίζαμε ότι θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς, απέναντι σε μια ομάδα που πιστεύω ότι αδικείται από την θέση της στη βαθμολογία. Στα υπέρ του Ιάλυσου ήταν ότι άλλαξε προπονητή. Η δυσκολία του αγώνα μεγάλωνε και από το γεγονός ότι ο αγωνιστικός χώρος, λόγω των καιρικών συνθηκών δεν ήταν καλός. Η Καβάλα ήρθε στη Ρόδο για να παίξει καλό ποδόσφαιρο και να κερδίσει. Προσαρμοστήκαμε στις ειδικές συνθήκες του παιχνιδιού που ήταν δυνατό και στο οποίο υπήρχε πάθος και διάθεση από τους παίκτες και των δύο ομάδων, οι οποίες κυνήγησαν τη νίκη μέχρι το τέλος. Αισθάνομαι ικανοποιημένος με το βαθμό που πήραμε, αλλά όχι απόλυτα γιατί ήρθαμε για τη νίκη και είχαμε φάσεις για να πετύχουμε κάποιο γκολ, σ’ έναν αγώνα που θα κρινόταν στο γκολ. Όποιος το πετύχαινε θα έπαιρνε και το αποτέλεσμα. Υπήρχαν δύο φάσεις με το οριακό οφ – σαιντ που δόθηκε στο 61’ και το χέρι στην περιοχή που δεν δόθηκε στις καθυστερήσεις που θα μπορούσε να αλλάξει το παιχνίδι. Παρ’ όλα αυτά θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά. Έκαναν ένα καλό παιχνίδι. Ο στόχος μας είναι συγκεκριμένος, να οργανωθούμε ως ομάδα, να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και ο κόσμος που έρχεται στο γήπεδο να ευχαριστιέται και στο μέλλον να διεκδικήσουμε κάτι περισσότερο.

Κλείνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω την ΠΑΕ Ιάλυσος για την άριστη φιλοξενία καθώς και τον Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου Ρόδου για την παραχώρηση του  βοηθητικού σταδίου στο Ποδηλατοδρόμιο.

Η Ρόδος είναι ένα νησί το οποίο έχω αγαπήσει πολύ. Εδώ μεγάλωσαν τα παιδιά μου και έζησα αρκετά χρόνια δημιουργικά στον Διαγόρα. Έχω πάρα πολλούς φίλους με τους οποίους κρατάω σχέσεις».

«Σημαντικό που οι αντίπαλοι αναγνώρισαν τα συμπεριφορά μας»

Ο Παύλος Δερμιτζάκης ρωτήθηκε και για την φιλοξενία με την Καλαμάτα λέγοντας ότι «το σημαντικό είναι ότι και η αντίπαλη ομάδα που είχε την στεναχώρια του αποτελέσματα, αναγνώρισε την στάση μας και το ότι υπάρχουν ομάδες που ίσως το τελευταίο που τους απασχολεί είναι το αγωνιστικό. Γενικότερα πάντως, επειδή έχουμε δει όλες τις ομάδες της Football League, βλέπουμε ότι όλες τους έχουν καλή νοοτροπία. Είναι καθαρές και τους ενδιαφέρει να έχουν καλές σχέσεις με τις άλλες. Επίσης η μια εξυπηρετεί την άλλη με διάφορες παροχές έτσι ώστε η μετακίνηση μιας αποστολής και η διαμονής της να είναι όσο το δυνατόν πιο ευχάριστη. Έτσι ότι είναι να χωρίσουν, το χωρίζουν μέσα στις 4 γραμμές του αγωνιστικού χώρου. Καταλήγοντας, πιστεύω ότι αυτό που κάναμε εμείς, θέλω να πιστεύω ότι θα το έκαναν όλοι. Στην Καβάλα έχουμε μια συγκεκριμένη κουλτούρα και φιλοσοφία με πρωτεργάτη εμένα, γιατί όλα τα παιδιά που ήρθαν στην ομάδα δεν ήρθαν μόνο γιατί ήταν καλοί ποδοσφαιριστές, αλλά και καλά παιδιά που σέβονται και εκτιμούν τον ιδρώτα του αντιπάλου. Γι’ αυτό είμαι πολύ υπερήφανος γι’ αυτή την ομάδα».