ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965: Δέσμευση του Επιμελητηρίου για στήριξη της ομάδας

Ανακοίνωση της διοίκησης της Καβάλας με την οποία εκφράζει την ικανοποίηση της για τα αποτελέσματα των επαφών με το Μάρκο Δέμπα και τους συνεργάτες του

Aνακοίνωση με τα αποτελέσματα της συνάντησης που είχε η αντιπροσωπεία της ΠΑΕ ΑΟΚ 1965 με την διοίκηση του Επιμελητηρίου Καβάλας, την Παρασκευή (22/11) εξέδωσε η διοίκηση της ομάδας. Στην ανακοίνωση αυτή εκφράζεται η ικανοποίηση της ΠΑΕ για τα αποτελέσματα των επαφών, που είχαν ως αντικείμενο την στήριξη από πλευράς του Επιμελητηρίου της τεράστιας προσπάθειας που καταβάλει ο σύλλογος στο πρωτάθλημα της Football League. Όπως προκύπτει, το Επιμελητήριο θα σταθεί δίπλα στο «καραβάκι» όπως έκανε και την περσινή χρονιά, βοηθώντας στο μέτρο των δυνατοτήτων του οικονομικά την ομάδα που κάνει υπερήφανους τους Καβαλιώτες για την πορεία της και την συμπεριφορά της.

Στη συνάντηση, εκτός της αντιπροσωπείας του ΑΟΚ συμμετείχαν και αρκετά μέλη της διοίκησης του Επιμελητηρίου της Καβάλας.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα:

«Θέλουμε να εκφράσουμε την ικανοποίηση μας για τα αποτελέσματα της συνάντησης»

«Η ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965 ενημερώνει ότι, σε συνέχεια των επαφών της με θεσμικούς φορείς του νομού Καβάλας, αντιπροσωπεία της διοίκησης της, συναντήθηκε με τη διοικούσα επιτροπή του Επιμελητηρίου Καβάλας με επικεφαλής τον πρόεδρο του διοικητικού συμβουλίου, Μάρκο Δέμπα.

Στη συνάντηση διάρκειας μίας και πλέον ώρας επί τάπητος τέθηκαν θέματα που αφορούν το σήμερα και το αύριο της ομάδας καθώς και η οικονομική στήριξη της ομάδας.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καβάλας εξέφρασε τον θαυμασμό και τα συγχαρητήρια του, για την όλη σοβαρή προσπάθεια που φέτος καταβάλλεται από την ΠΑΕ ΑΟΚ 1965 καθώς βέβαια και για την άριστη οργάνωση που υπάρχει στο οργανωτικό κομμάτι αλλά και σε όλους τους τομείς. Δεσμεύτηκε παράλληλα ότι τόσο ο ίδιος όσο και το διοικητικό συμβούλιο του Επιμελητηρίου Καβάλας θα σταθούν δίπλα στον ΑΟΚ, όλοι μαζί, αντάξιοι των περιστάσεων.  Ενδεικτικές μάλιστα είναι και οι δηλώσεις που έκανε ο κ. Δέμπας στους εκπροσώπους του αθλητικού ρεπορτάζ λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Καλωσορίζουμε στο Επιμελητήριο της Καβάλας τα στελέχη της ομάδας που μας κάνει υπερήφανους, του ΑΟΚ ο οποίος και φέτος δίνει ένα μεγάλο αγώνα για να ανέβει κατηγορία και καθημερινά ακούγεται για αυτά που πετυχαίνει. Η ομάδα του ΑΟΚ μας κάνει υπερήφανους με την παρουσία του, στην Football League που αγωνίζεται και εμείς ως διοίκηση του Επιμελητηρίου Καβάλας, θέλουμε να ενημερώσουμε, ότι αναζητούμε με ποιο τρόπο μπορούμε να βοηθήσουμε την ομάδα. Όπως και πέρσι βρέθηκε κάποιος τρόπος να βοηθήσουμε, πιστεύω ότι θα τον βρούμε και φέτος για να σταθούμε δίπλα στον ΑΟΚ και επομένως το Επιμελητήριο Καβάλας δεν μπορεί να μην τον στηρίξει και να μην τον συμπαρασταθεί».

Τέλος θέλουμε να εκφράσουμε την ικανοποίηση μας για τα αποτελέσματα της συνάντησης ενώ να σημειώσουμε ότι την αντιπροσωπεία της ΠΑΕ ΑΟΚ 1965 αποτελούσαν, τα μέλη της διοίκησης της, Αντώνης Αντωνίου, Σωτήρης Δεληκάρης, Αντώνης Κατσαμακίδης, ο προπονητής Παύλος Δερμιτζάκης, η υπεύθυνη του εμπορικού τμήματος Αλίκη Μέρμηγκα, ο υπεύθυνος του γραφείου τύπου και επικοινωνίας Πέτρος Πετρόπουλος και ο υπεύθυνος των τμημάτων υποδομής Χαράλαμπος Παναγιωτίδης ενώ εκτός από τον Μάρκο Δέμπα στη συνάντηση παραβρέθηκαν από πλευράς του Επιμελητηρίου Καβάλας και τα μέλη της Διοικητικής Επιτροπής, Γιάννης Παναγιωτίδης, Λευτέρης Κουκουτίνης,, Παναγιώτης Αγγελίδης και Ιωάννης Κούτρας».