ΑΟΚ για ομάδα μπάσκετ με αμαξίδιο: «Έπαιξαν με δύναμη ψυχής για τη φανέλα»

Ανακοίνωση της διοίκησης του Ερασιτέχνη για το τμήμα του και τους αθλητές του, με αφορμή την ιστορική πρόκριση στο Final 4 του κυπέλλου Ελλάδος

Μετά τον Δήμαρχο Καβάλας και ο Ερασιτέχνης ΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία συγχαίρει το τμήμα μπάσκετ με αμαξίδιο για την πρόκριση του στο Final 4 του κυπέλλου Ελλάδος. Αυτό που επισημαίνεται για την ιστορική πρόκριση είναι ότι οι αθλητές της ομάδας αποτελούν το πιο τρανταχτό παράδειγμα του τι σημαίνει παίζω για την φανέλα, παίζω με την δύναμη ψυχής και την αγάπη μου για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό.

Η ανακοίνωση αναφέρει σχετικά: «Το ΔΣ του ΑΟ Καβάλα συγχαίρει θερμά και αισθάνεται μεγάλη περηφάνια για την ομάδα του ΑΟ Καβάλα μπάσκετ με αμαξίδιο που με την μεγάλη νίκη μέσα στην έδρα των Τρικάλων, πήρε την ιστορική πρόκριση στο Final four του Κυπέλλου Ελλάδος που θα διοργανώσει ο ΟΣΕΚΑ με αρωγούς τον ΟΠΑΠ και την Chipita!

Είναι αυτοί που αποτελούν το πιο τρανταχτό παράδειγμα του τι σημαίνει παίζω για την φανέλα, παίζω με την δύναμη ψυχής και την αγάπη μου για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό! Είναι ακόμα μια επιτυχία που καταφέρνουν αυτά τα παιδιά και είμαστε πεπεισμένοι πως με την στήριξη όλων μπορούν να φέρουν και το Κύπελλο στην πόλη μας»!