Αντισφαίριση με Αμαξίδιο: Δυναμικό «παρών» από την Καβάλα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα

Τρεις αθλητές από την Καβάλα «ζεσταίνουν» τις ρακέτες τους για να αποκομίσουν ό,τι καλύτερο μπορούν στα courts της Κρήτης, σε ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό Πανελλήνιο

Με τη συμμετοχή 9 αθλητών από 5 συλλόγους διεξάγεται από την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου ως και την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2019 στο Lyttos Beach στο Ηράκλειο της Κρήτης το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αντισφαίρισης με Αμαξίδιο. Το πρωτάθλημα διοργανώνει η Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες με συνδιοργανώτρια την Περιφέρειας Κρήτης.

Φαβορί για να βρεθούν στην τελικό και της φετινής διοργάνωσης είναι οι Στέφανος Διαμαντής και Γιώργος Λαζαρίδης, με τον πρώτο να έχει φτάσει 6 σερί φορές στην κατάκτηση του τροπαίου. Συμμετέχουν επίσης οι Ραφαήλ Πατρωνίδης, Στέφανος Μπάμπης και ο Επαμεινώνδας Σταμάτης, αλλά και η Δήμητρα Κοροκίδα.

Η Παραολυμπιονίκης του Ρίο στον στίβο, σε ένα μικρό διάλειμμα από το παρα-μπάντμιντον, γίνεται η πρώτη γυναίκα που συμμετέχει σε πανελλήνιο πρωτάθλημα αντισφαίρισης με αμαξίδιο. 

Δυναμικό «παρών» στο Πανελλήνιο θα δώσει και η Καβάλα, με τη συμμετοχή του Κωνσταντίνου Διαλεκτόπουλου, του Χριστόδουλου Παπαδόπουλου και του Ηλία Μισσίδη.

Οι αγώνες θα ξεκινήσουν την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2019 στις 16:00, ενώ το Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2019 στις 09:00. Ο «μικρός» τελικός θα γίνει την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου στις 10:00, ενώ το πρώτο σερβίς του τελικού θα γίνει στις 11:30.