Δυναμικό… μπάσιμο από τον ΜΠΑΣ Αγίας Βαρβάρας Καβάλας με ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα

Σε ποιους απευθύνεται το πρόγραμμα, πότε ξεκινάνε τα σεμινάρια και ποιος καταξιωμένος προπονητής θα είναι προσκεκλημένος στην πρώτη πρωτοποριακή δράση της Ακαδημίας

Ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Αθλητικός Σύλλογος της Αγίας Βαρβάρας Καβάλας εγκαινιάζει μια νέα πρωτοποριακή αθλητική δράση, ένα νέο πρόγραμμα ατομικών προπονήσεων και βελτίωσης ατομικής τεχνικής για τις αναπτυξιακές ηλικίες.

Το πρόγραμμα, το οποίο θα πραγματοποιείται κάθε Σάββατο στις 10:30 στο 1ο Λύκειο Καβάλας και κάθε Κυριακή στις 8:30 στο Κλειστό των Ποταμουδίων, απευθύνεται σε αθλητές των αναπτυξιακών ηλικιών της Ακαδημίας. Παράλληλα θα υπάρχουν ενημερωτικές δράσεις για γονείς και αθλητές του συλλόγου μας.

Δυναμικό… μπάσιμο με έναν καταξιωμένο προπονητή

Το Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2019 στις 10:30 στο Κλειστό Γυμναστήριο του 1ου Λυκείου Καβάλας (Χωράφα) θα φιλοξενηθεί ένας από τους πιο καταξιωμένους προπονητές, ο διευθυντής της GBA Academy Δημήτρης Ξουρίδας, ο οποίος θα αναπτύξει τη θεματική ενότητα «Βασικές αρχές στο Motion Offense».

Το σεμινάριο είναι ανοιχτό και απευθύνεται σε προπονητές και αθλητές αναπτυξιακών ηλικιών και συνεπώς η πρόσκληση αφορά και τους προπονητές και αθλητές όλων των συλλόγων οι οποίοι μόνο κερδισμένοι θα βγουν από την παρακολούθησή του.

Να σημειωθεί ότι στον χώρο θα λειτουργήσει το κυλικείο του σχολείου για την εξυπηρέτηση του κοινού.