Αντισφαίριση με Αμαξίδιο: «Χάλκινος» στο Πανελλήνιο ο Καβαλιώτης αθλητής Ντίνος Διαλεκτόπουλος [φωτογραφίες]

Εξαιρετική εμφάνιση από τον αθλητή του «Ηρόδικου» ο οποίος κατέκτησε την 3η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα το οποίο διεξήχθη στην Κρήτη-Πολύ καλή και η παρουσία του Χριστόδουλου Παπαδόπουλου και του Ηλία Μισσίδη

Καβαλιώτικο «χρώμα» είχε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αντισφαίρισης με Αμαξίδιο το οποίο διεξήχθη από την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου ως και την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2019 στο Lyttos Beach στο Ηράκλειο της Κρήτης με διοργανωτή την Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες και συνδιοργανωτή την Περιφέρειας Κρήτης.

Ο Ντίνος Διαλεκτόπουλος του «Ηρόδικου» κατέλαβε την 3η θέση, κλείνοντας με τον καλύτερο τρόπο μια εξαιρετική χρονιά, κάτι το οποίο εκτός των άλλων του εξασφαλίζει και την παρουσία του με τα χρώματα της Εθνικής Ομάδας και την επόμενη χρόνια.

Πολύ καλή εμφάνιση και για τους άλλους 2 Καβαλιώτες αθλητές με τον «Ηρόδικο», του Χριστόδουλου Παπαδόπουλου και του Ηλία Μισσίδη, με τους 3 συνολικά αθλητές από την Καβάλα να αποδεικνύουν μέσα στα courts ότι στην πόλη «γίνεται δουλειά» με το άθλημα.

Πρωταθλητής Ελλάδας για 7η συνεχή χρονιά αναδείχθηκε ο Στέφανος Διαμαντής των «Αετών Αθήνας» νικώντας (6/3, 6/4) τον Γιώργο Λαζαρίδη του «Διαφοροζώ» ο οποίος κατέλαβε τη 2η θέση.

Αναλυτικά η κατάταξη του Πρωταθλήματος

1) ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ Στέφανος «Αετοί Αθήνας»
2) ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ Γιώργος «Διαφοροζώ»
3) ΔΙΑΛΕΚΤΟΠΟΥΛΟΣ Κωνσταντίνος «Ηρόδικος»
4) ΣΤΑΜΑΤΗΣ Επαμεινώνδας «Ήφαιστος Πατρών»
5) ΜΠΑΜΠΗΣ Στέφανος «Ήφαιστος Πατρών»
5) ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ Αριστομένης «Διαφοροζώ»
5) ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Χριστόδουλος «Ηρόδικος»
6) ΜΙΣΙΔΗΣ Ηλίας «Ηρόδικος»
6) ΚΟΡΟΚΙΔΑ Δήμητρα «ΠΑΣΚΑ»
7) ΠΑΤΡΩΝΙΔΗΣ Ραφαήλ «Ηρόδικος»