ΓΣ Ελευθερούπολης: Τρομοκρατία στη «ζούγκλα» του Αγρινίου

Καταγγελία της διοίκησης του συλλόγου για τις συνθήκες τρομοκρατίας και προπηλακισμούς πριν και κατά την διάρκεια του αγώνα μπάσκετ με την τοπική ομάδα για την Α2 Εθνική

Τις συνθήκες τρομοκρατίας και προπηλακισμού που έζησαν τα μέλη της αποστολής της ομάδας στο Αγρίνιο, πριν αλλά και κατά την διάρκεια του αγώνα με την τοπική ομάδα για το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας, καταγγέλλει με ανακοίνωση η διοίκηση του ΓΣ Ελευθερούπολης. Στην ανακοίνωση γίνεται λόγος για άτομα που έβριζαν συνεχώς τους παίκτες και τους προπονητές της ομάδας, ορισμένα από τα οποία μάλιστα καθόταν και στον πάγκο των γηπεδούχων, που αν και αποβλήθηκαν συνέχισαν να βρίζουν και να απειλούν.¨

Ο ΓΣΕ καταδικάζει αυτές τις συμπεριφορές, δίνει συγχαρητήρια στους διαιτητές για τις προσπάθειες τους να διεξαχθεί ο αγώνας σε συνθήκες ζούγκλας και για την απόδοση τους και συγχαίρει και τους παίκτες του Αγρινίου για τη νίκη τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΔΣ του ΓΣΕ αναφέρει τα εξής:

«Καταγγέλλουμε τα όλα όσα έγιναν το Σάββατο πριν και στη διάρκεια του αγώνα της ομάδας μας στο Αγρίνιο.

Η αποστολή του ΓΣΕ βίωσε συνθήκες τρομοκρατίας και προπηλακισμού κατά την άφιξη της στο γήπεδο του Αγρινίου από παράγοντες της τοπικής ομάδας. Καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα συνέχιζαν οι ίδιοι να βρίζουν παίκτες και προπονητές.

Άτομα που βρισκόταν στον πάγκο της ομάδας του Αγρινίου έβριζαν και απειλούσαν με αποτέλεσμα ένας από αυτούς να αποβληθεί από τον αγωνιστικό χώρο. Συνέχισε πάντως το υβριστικό του έργο στην κερκίδα, ακριβώς πάνω από τον πάγκο της ομάδας μας.

Ο ΓΣΕ καταδικάζει την απαράδεκτη συμπεριφορά των «μελών» και «παραγόντων» του ΑΟ Αγρινίου η οποία δεν αρμόζει σε ομάδα που αγωνίζεται στη δεύτερη μεγαλύτερη Εθνική κατηγορία της χώρας μας.

Συγχαίρουμε τους τρεις διαιτητές για την προσπάθεια τους να διεξαχθεί ο αγώνας σε φυσιολογικές συνθήκες μέσα σε ατμόσφαιρα ζούγκλας.

Παράλληλα τους συγχαίρουμε για την πολύ καλή διαιτησία.

Οφείλουμε να συγχαρούμε τους παίκτες του Αγρινίου για τη δίκαιη τους νίκη».

Απ’ ότι φαίνεται στο Αγρίνιο δεν χώνεψαν τον τρόπο με τον οποίο η ομάδα τους έχασε πέρσι την απ’ ευθείας άνοδο από την Β’ Εθνική, χάνοντας στο τελευταίο δευτερόλεπτο την 2η θέση στην τελική βαθμολογία, από τον ΓΣΕ που είχε κερδίσει στο Φίλιππο Βέροιας, ενώ οι ίδιοι έχαναν από το Ανατόλια με το καλάθι στο νεκρό χρόνο του Σωτήρη Καραποστόλου.