ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965: Στην Κρήτη για να ολοκληρώσει την έκπληξη

Το συγκρότημα του Παύλου Δερμιτζάκη αγωνίζεται στο «Γεντί Κουλέ» του Ηρακλείου στη ρεβάνς του 2-0 στο «Ανθή Καραγιάννη» με φόντο την πρόκριση στην 6η φάση του κυπέλλου Ελλάδας

Με στόχο να κρατήσει το προβάδισμα που το έδωσε το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα στο «Ανθή Καραγιάννη» και να κάνει την μεγάλη έκπληξη, προχωρώντας στο θεσμό του κυπέλλου Ελλάδος, θα αγωνιστεί νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης (4/12) ο ΑΟΚ στο «Γεντί Κουλέ» του Ηρακλείου κόντρα στον ΟΦΗ. Το 2-0 της πρώτης αναμέτρησης και η πολύ εικόνα που παρουσίασε το συγκρότημα του Παύλου Δερμιτζάκη, δίνουν ελπίδες ότι αυτό που φάνταζε δύσκολο όταν έγινε γνωστό το αποτέλεσμα της κλήρωσης της 5ης φάσης του θεσμού, μπορεί να γίνει πραγματικότητα.

Η αποστολή του ΑΟΚ αναμενόταν να «πετάξει» για την Κρήτη από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης στις 19.30, μετά την προπόνηση που έγινε στην Καβάλα, όπου επισημοποιήθηκε ότι δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα μιας και ο Χαντί, για τον οποίο υπήρχε ερωτηματικό, θα είναι στην διάθεση του προπονητή του. Το ίδιο συμβαίνει και με τον Βασίλη Γαβριηλίδη που εξέτισε την ποινή της μιας αγωνιστικής αποκλεισμού (λόγω 4 κίτρινων καρτών) το Σάββατο με τη Νίκη στο Βόλο.

Αποστολή επιπέδου Super League

Αξίζει να σημειωθεί ότι η αποστολή της Καβάλας δεν έχει να ζηλέψει πλέον σε τίποτα με κάποιας άλλης ομάδας από την Super League σε ότι αφορά την εικόνα της, μιας και όλοι οι ποδοσφαιριστές συμμετέχουν σ’ αυτήν με κοστούμι, ύστερα από την ολοκλήρωση της συνεργασίας της ΠΑΕ με γνωστό κατάστημα στο κέντρο της πόλης της Καβάλας.

Στον ΑΟΚ γνωρίζουν μεν ότι έχουν ένα προβάδισμα, ωστόσο επίσης ξέρουν ότι ο ΟΦΗ που προέρχεται και από μια μεγάλη νίκη στο πρωτάθλημα, θέλει να διασκεδάσει τις κακές εντυπώσεις που δημιουργήθηκαν στον πρώτο αγώνα και να κάνει την ανατροπή. Στο στρατόπεδο της Καβάλας περιμένουν ισχυρή πίεση από το πρώτο λεπτό και είναι προετοιμασμένοι γι’ αυτό. Υπενθυμίζεται ότι ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 15.00 και όπως όλοι οι αγώνες του θεσμού, απ’ αυτόν τον γύρο, μεταδίδονται απ’ ευθείας από το Cosmote – sport.