«Γαλάζιοι Αργοναύτες»: Θα είμαστε παντού αρκεί να είστε ΟΜΑΔΑ και όχι φοβισμένα παιδάκια

Σκληρή ανακοίνωση από τον Σύνδεσμο Φιλάθλων του ΑΟ Καβάλας με αφορμή τα άσχημα εκτός έδρας αποτελέσματα με τελευταίο αυτό στην Κρήτη

Με μια σκληρή ανακοίνωση, ο Σύνδεσμος Φιλάθλων του ΑΟ Καβάλα «Γαλάζιοι Αργοναύτες» δηλώνει την απογοήτευση των φιλάθλων από την εικόνα την οποία παρουσιάζει η ομάδα στα εκτός έδρας παιχνίδια, με τελευταία αυτή στην Κρήτη και τον αποκλεισμό από το Κύπελλο από τον ΟΦΗ με 4-0.

Οι «Γαλάζιοι Αργοναύτες» κάνουν λόγο για κάποιους παίκτες «που φυσικά ανήκουν σε χαμηλότερη κατηγορία και κακώς φοράνε τη φανέλα», απαιτώντας από εδώ και πέρα μια άλλη αγωνιστική εικόνα από την ομάδα, αρχής γενομένης από το Κυριακάτικο κρίσιμο εντός έδρας παιχνίδι για το πρωτάθλημα με τον Ιωνικό.

Η ανακοίνωση των «Γαλάζιων Αργοναυτών»

Έξω από το κύπελλο Ελλάδας η ομάδα μας. Σε όλα τα εκτός ισοπαλίες και ήττες. Η εικόνα της που τη βλέπουμε συνέχεια στα εκτός αποκαρδιωτική. Παίκτες (όχι όλοι) πραγματικά χεσμένοι που φυσικά ανήκουν σε χαμηλότερη κατηγορία και κακώς φοράνε τη φανέλα με το καραβάκι στο στήθος.

Εμείς είμαστε με την ομάδα και η ομάδα δεν μας αρέσει ούτε ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των φιλάθλων της. Σειρά στο πρωτάθλημα ένα δύσκολο παιχνίδι την Κυριακή και απαιτούμε μόνο νίκη. Οι δικαιολογίες δεν αρκούν. Θέλουμε νίκες και οπωσδήποτε διορθωτικές κινήσεις στη μεταγραφική περίοδο που έρχεται για να ανέβουμε κατηγορία.

Η απαίτηση για κόσμο στο γήπεδο χρειάζεται και παρουσία ομάδας με νίκες και στα εκτός.
Γιατί η ομάδα μπορεί να μας πάει και στην άκρη του κόσμου αρκεί να είναι ΟΜΑΔΑ όχι φοβισμένα παιδάκια. Ο κόσμος ήταν παρόν σε όλα τα εκτός ακόμα και στη νοτιότερη πόλη της Ελλάδος, η ομάδα πότε;