Παύλος Δερμιτζάκης: Αν δεν μπορείς να κερδίσει έναν αγώνα, τότε προσπαθείς για το «Χ»

Οι δηλώσεις του προπονητή του ΑΟΚ, και του συναδέλφου του Δημήτρη Αρναούτη μετά το τέλος του ισόπαλου ντέρμπι με τον Ιωνικό στο «Ανθή Καραγιάννη»

Η Καβάλα ήθελε να επιστρέψει στις νίκες μετά τα συνεχόμενα άτυχα αποτελέσματα, αλλά δεν τα κατάφερε. Ο προπονητής του ΑΟΚ στις δηλώσεις του επισήμανε την μεγάλη προσπάθεια των παικτών του λέγοντας ότι «προερχόμασταν από 3 εκτός έδρας παιχνίδια, δύο για το πρωτάθλημα και ένα για το κύπελλο Ελλάδος, όπου σημειώσαμε μια ισοπαλία και είχαμε 2 ήττες. Επειδή θέλαμε να επιστρέψουμε μέσα στους στόχους μας, θέλαμε να επιστρέψουμε στις νίκες σ’ αυτόν τον αγώνα, συνδυάζοντας το θετικό αποτέλεσμα με μια καλή εμφάνιση. Είχαμε απέναντι μας μια πολύ καλή και οργανωμένη ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό και θέλει να πάρει την άνοδο. Το παιχνίδι, παρά τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών και των δύο ομάδων για να φτάσουν στη νίκη δεν είχε φάσεις και γκολ. Εμείς, τόσο στο 1ο όσο και στο 2ο ημίχρονο προσπαθήσαμε να αναδείξουμε τις αδυναμίες του αντιπάλου, κάτι που πιστεύω ότι κάναμε όμως δεν είχαμε την τελική πάσα για να μπορέσουμε να γίνουμε απειλητικοί. Παρ’ όλα αυτά όμως είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών.

Όταν σ’ ένα παιχνίδι προσπαθείς πολύ και βλέπεις ότι δεν μπορείς να κερδίσεις, τότε προσπαθείς να πάρεις έστω και την ισοπαλία. Τώρα πλέον έχουμε δύο παιχνίδια μέχρι το τέλος του 1ου γύρου (με Διαγόρα και Ολυμπιακό Βόλου) όπου θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο και απ’ εκεί και πέρα θα δούμε αν θα κάνουμε κάποιες αλλαγές στο ρόστερ μας».

Δημήτρης Αρναούτης: Από την πλευρά του ο προπονητής του Ιωνικού, αρχικά ευχαρίστησε τον ΑΟΚ για την φιλοξενία και τόνισε ότι στο 2ο γύρο η ομάδα του θα την ανταποδώσει. Για το παιχνίδι είπε ότι «παίζαμε μέσα σε μια πολύ δυνατή έδρα, κάτι που φαίνεται και από τα στατιστικά, όπου η Καβάλα είναι μέσα στις 2 ομάδες της κατηγορίας με τον καλύτερο εντός έδρας απολογισμό. Απ’ αυτή την άποψη λοιπόν η ισοπαλία ήταν ένα θετικό αποτέλεσμα για εμάς. Σε γενικές γραμμές έγινε ένα καλό παιχνίδι με ορισμένες καλές φάσεις για γκολ. Το τελικό αποτέλεσμα μπορώ να πω ότι ήταν δίκαιο. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την εμφάνιση τους».