ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965: «Παράδοση» τα συγχαρητήρια για τη φιλοξενία

Και η ΠΑΕ Ιωνικός ευχαρίστησε, με ανακοίνωση της, τη διοίκηση του ΑΟΚ για τη φιλοξενία που έτυχε στην Καβάλα

«Παράδοση» αποτελούν πλέον οι ευχαριστήριες ανακοινώσεις που δέχεται η ΠΑΕ ΑΟΚ από τις ομάδες που φιλοξενεί στο «Ανθή Καραγιάννη» στο φετινό πρωτάθλημα της Football League. Όλες δηλώνουν άκρως ευχαριστημένες από την αντιμετώπιση αλλά και τις διευκολύνσεις που δέχονται οι αποστολές τους όταν έρχονται στην Καβάλα, και σ’ αυτό το ρυθμό κινήθηκε και η ΠΑΕ Ιωνικός, με τον οποίο αγωνίστηκε το απόγευμα της Κυριακής.

Έτσι λοιπόν λίγες ώρες μετά το τέλος του αγώνα, η διοίκηση του συλλόγου της Αθήνας με ανάρτηση της στη σελίδα της στο fb ευχαριστεί την ΠΑΕ Καβάλα για την φιλοξενία. Υπενθυμίζεται ότι εκτός από την διοίκηση του Ιωνικού, τις ευχαριστίες του στην ομάδα της Καβάλας για την φιλοξενία εξέφρασε και ο προπονητής του συλλόγου Δημήτρης Αρναούτης στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα της Κυριακής, λέγοντας ότι η ομάδα του θα την ανταποδώσει στον 2ο γύρο.

Παράλληλα στην ίδια ανακοίνωση δίνει και τα συγχαρητήρια της στον διαιτητή της αναμέτρησης Σπύρο Ζαμπαλά (ΕΠΣ Ηπείρου), επισημαίνοντας ότι τέτοιες διαιτησίας πάνε το ποδόσφαιρο μπροστά. «Η ΠΑΕ Ιωνικός ευχαριστεί θερμά τη διοίκηση της ΠΑΕ Καβάλας για την φιλοξενία. Παράλληλα, δίνουμε τα συγχαρητήρια μας στη διαιτησία της αναμέτρησης και είμαστε σίγουροι πως με τέτοιες διαιτησίες το ποδόσφαιρο θα πάει μπροστά».