Οι παλαίμαχοι ΑΟΚ και ΠΑΟΚ στο πλευρό του μικρού Θανάση

Φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου στο Βερούλειο στάδιο για να στηριχθεί ο 10χρονος μαχητής της ζωής που παλεύει με τον καρκίνο

Στο πλευρό του μικρού Θανάση από τη Βέροια, με καταγωγή από χωριό της Καβάλας, στέκονται οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της Καβάλας και του ΠΑΟΚ, για να τον στηρίξουν στον αγώνα ζωής που δίνει με τον καρκίνο.

Γι’ αυτό το λόγο θα πραγματοποιηθεί φιλικό παιχνίδι, με τα εισιτήρια του αγώνα που ήδη έχουν κυκλοφορήσει να δίνονται στην οικογένεια της προκειμένου το παιδί να μεταφερθεί για θεραπεία σε ιδιωτικό Νοσοκομείου της Αθήνας.

Ο φιλικός αγώνας των Παλαιμάχων ΑΟΚ – ΠΑΟΚ «βοηθάμε τον μικρό Θανάση» που γίνεται με συνδιοργανωτή τον Δήμο Καβάλας θα διεξαχθεί στις 18.30 τη Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου στο Βερούλειο Στάδιο της Καβάλας.

Ο Θανάσης Τσιμόπουλος 10 ετών από τη Μελίκη της Βέροιας, στο τέλος Αυγούστου διαγνώστηκε με καρκίνο στον εγκέφαλο, δυστυχώς κακοήθη. Στα μέσα Οκτωβρίου έκανε ακόμα ένα χειρουργείο γιατί βρήκαν δεύτερο όγκο στη σπονδυλική στήλη, δυστυχώς και αυτός κακοήθης. Αυτή τη στιγμή το παιδί βρίσκεται στην παιδοογκολογική κλινική του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ. Πρέπει να μεταφερθεί στην Αθήνα σε ιδιωτικό Νοσοκομείο για να δειχθεί ειδικό πρόγραμμα θεραπείας.