Παύλος Δερμιτζάκης: «Μας έλειπε και μας… λείπει το γκολ»!

Οι δηλώσεις του προπονητή της Καβάλας μετά το 0-0 στη Ρόδο επί του Διαγόρα

Τη διαπίστωση ότι το γκολ έρχεται δύσκολα για την ομάδα του και ότι τις έλειψε σε όλα τα προηγούμενα παιχνίδια αλλά και τις έλειψε και στην αναμέτρηση με το Διαγόρα, έκανε μετά το τέλος της αναμέτρησης ο τεχνικός του ΑΟΚ Παύλος Δερμιτζάκης.

Ο κόουτς της Καβάλας αφού εξέφρασε την χαρά του που βρέθηκε σ’ ένα γνώριμο γήπεδο προς αυτόν και κόντρα σε μια ομάδα που την υπηρέτησε επί 2.5 χρόνια και αφιέρωσε το αποτέλεσμα στον φροντιστή της ομάδας Βασίλη Βασιλειάδη που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας, επισήμανε ότι «γνωρίζαμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια πάρα πολύ καλή ομάδα που έχει ένα συγκεκριμένο στυλ παιχνιδιού, που εκμεταλλεύεται τις δεύτερες μπάλες και τις στατικές φάσεις. Δουλέψαμε πάνω σ’ αυτό όλη την εβδομάδα. Στο 1ο ημίχρονο δεν αντιμετωπίσαμε προβλήματα, ελέγχαμε το κέντρο, είχαμε την κατοχή της μπάλας και σε 4-5 περιπτώσεις θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει. Στο 2ο ημίχρονο ήταν δεδομένο ότι ο Διαγόρας θα πίεζε.

Με τις αλλαγές που έκανε ο αντίπαλος, το παιχνίδι μοιράστηκε. Εμείς δώσαμε στατικές φάσεις στον αντίπαλο, αλλά και πάλι είχαμε τις φάσεις για να σκοράρουμε και να πάρει τη νίκη, την οποία θέλαμε πολύ. Όπως γνωρίζετε δεν έχουμε πετύχει νίκη, εκτός έδρας στον 1ο γύρο. Είμαι ευχαριστημένος από την εμφάνιση των παιδιών. Γιατί και στην αμυντική μας τακτική, και στο κομμάτι της μετάβασης, και στις στατικές φάσεις αλλά και στην επίθεση ήμασταν καλά. Αυτό που μας έλειπε και μας λείπει είναι το γκολ. Δημιουργούμε φάσεις, αλλά το γκολ δεν είναι εύκολο για εμάς. Για να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε το κάτι παραπάνω στις εκτός έδρας αναμετρήσεις μας.

Κλείνοντας, θέλαμε να πούμε ότι αν ερχόταν αυτή νίκη, θα την αφιερώναμε στον επί πολλά χρόνια φροντιστή της ομάδας μας τον Βασίλη Βασιλειάδη που αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας. Του ευχόμαστε να γυρίσει γρήγορα κοντά μας και να ξέρει ότι όλος ο οργανισμός της Καβάλας είναι κοντά του.

Εύχομαι και στον Διαγόρα τα καλύτερα γιατί πραγματικά το αξίζει, στο φίλο μου τον Πέτρο Ρουτζέρη καλή πορεία. Ευχαριστούμε για την φιλοξενία την οποία στο 2ο γύρο θα την ανταποδώσουμε. Ευχαριστούμε επίσης και τον Ιάλυσο για τη χρήση του γηπέδου του για την προπόνηση μας στη Ρόδο».

Πέτρος Ρουτζέρης (Προπονητής Διαγόρα): «Στο 2ο ημίχρονο δεν μπήκαμε καλά, στο 2ο κάναμε κάποιες αλλαγές και ανέβηκε η απόδοση μας. Πιέσαμε τον αντίπαλο, κάναμε ευκαιρίες και ζητήσαμε ένα πέναλτι, ενώ το γκολ που ακυρώθηκε ήταν καθαρό. Δεν καταφέραμε τη νίκη. Συγχαρητήρια στην ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη, που είναι ένας πολύ δυνατός αντίπαλος».