ΕΠΣ Καβάλας: Κυπελλούχος της Β1 ο Ηρακλής Καβάλας

Μέσα σ’ ένα γιορταστικό κλίμα επικράτησε του Ποσειδώνα με 5-3 στην παράταση – Ο κανονικός αγώνας έληξε ισόπαλος 2-2

Κυπελλούχος Β1 Κατηγορίας της ΕΠΣ Καβάλας αναδείχθηκε ο Ηρακλής Ποταμουδίων Καβάλας, ο οποίος κατακτά για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το Κύπελλο Κατηγοριών στη Β’ Κατηγορία (πέρυσι το κατέκτησε στη Β2) και παράλληλα γίνεται ο δεύτερος Κυπελλούχος της χρονιάς, μετά το Βύρωνα Καβάλας για την Α’ Κατηγορία.

Μέσα σε γιορτινό κλίμα, το απόγευμα της Κυριακής 15 Δεκεμβρίου Ηρακλής και Ποσειδώνας Καβάλας προσέφεραν γκολ και θέαμα σε όσους βρέθηκαν στο Βερούλειο Γήπεδο, με το σκορ σε 90 λεπτά να διαμορφώνεται σε 2-2. Στην παράταση που ακολούθησε ο «γηραιός» κατάφερε να ολοκληρώσει την ανατροπή με ακόμα 3 γκολ και να σηκώσει το Κύπελλο της Β1 Κατηγορίας με το τελικό 5-3.

Ο αγώνας είχε πολλές συγκινήσεις και ανατροπές, με τα γκολ του Ηρακλή να έρχονται από τους Σαντογιάννη (2), Πελτέκη, Κρομμύδα και Παπαδόπουλο, ενώ για την ομάδα του Ποσειδώνα σκόραραν οι Γραμματικόπουλος, Τσαγκαράκης και Πολατίδης.

Η απονομή των μεταλλίων και των κυπέλλων στις δύο ομάδες έγινε από τον ταμία της ΕΠΣ Καβάλας, Γιώργο Πριονίδη και τον αντιδήμαρχο Αθλητισμού, Απόστολο Μουμτσάκη, που χαιρέτισαν την προσπάθεια όλων των ποδοσφαιριστών και των προπονητών.

Το ΔΣ της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας συγχαίρει θερμά και τις δύο ομάδες για την προσπάθεια που κατέβαλαν και το όμορφο ποδόσφαιρο που προσέφεραν και εύχεται καλή συνέχεια στην πορεία τους.