ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965: Ευχαριστεί Διαγόρα και Ιάλυσο

Ανακοίνωση για την άψογη φιλοξενία και τις διευκολύνσεις που είχε η αποστολή του συλλόγου στην τελευταία επίσκεψη της στη Ρόδο

Τις ευχαριστίες της όχι μόνο προς την ομάδα του Διαγόρα, αλλά και του Ιάλυσου, για την φιλοξενία που έτυχε η αποστολή της ομάδας στη Ρόδο εκφράζει με ανακοίνωση της η ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965. Ο ΑΟΚ χαρακτηρίζει άψογη τη φιλοξενία της ομάδας που αντιμετώπισε την Κυριακή στο στάδιο «Ο Διαγόρας» και επιφυλάσσεται για την ανταπόδοση της στον αγώνα του 2ου γύρου στην Καβάλα, ενώ παράλληλα ευχαριστεί και τον άλλη ομάδα του νησιού στη Football League και προσωπικά τον πρόεδρο της Μιχάλη Χατζηνικήτα για την παραχώρηση της έδρας του συλλόγου το «Οικονομίδειο» για την προπόνηση του ΑΟΚ. Επίσης ευχαριστεί και την Αστυνομική Διεύθυνση της Ρόδου για τις διευκολύνσεις που παρείχε στις μετακινήσεις της ομάδας.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΟΚ αναφέρει σχετικά: «Η ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965 θεωρεί υποχρέωση της δημόσια να ευχαριστήσει την ΠΑΕ Διαγόρας Ρόδου για την άψογη φιλοξενία στο μεταξύ μας παιχνίδι την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019, στο Δημοτικό Στάδιο Ρόδου «Διαγόρας». Μία φιλοξενία την οποία θα ανταποδώσουμε στο παιχνίδι του β’ γύρου στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη».

Παράλληλα η ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965 θέλει να ευχαριστήσει την ΠΑΕ Ιάλυσος Ρόδου και ειδικότερα τον πρόεδρο της Μιχάλη Χατζηνικήτα, για την παραχώρηση του «Οικονομίδειου» γηπέδου Ιάλυσου, για την προπόνηση της ομάδας μας.

Τέλος ευχαριστεί δημόσια την Διεύθυνση Αστυνομίας Δωδεκανήσου με έδρα τη Ρόδο, για τις διευκολύνσεις που παρείχε στις μετακινήσεις της αποστολής μας».