ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965: Με τα κοστούμια τους στο «Bolero» [Φωτογραφίες]

Οι ποδοσφαιριστές του ΑΟΚ επισκέφτηκαν και φωτογραφήθηκαν το γνωστό κατάστημα στην οδό Ομονοίας που ήταν ο χορηγός του κοστουμιού αποστολής της ομάδας

Τις ευχαριστίες του για την γενναία προσφορά του κοστουμιού αποστολής εξέφρασε, έμπρακτα, το ποδοσφαιρικό τμήμα του ΑΟ Καβάλας που το μεσημέρι της Τετάρτης επισκέφτηκε και φωτογραφήθηκε μπροστά από το κατάστημα «Bolero» της οικογένειας Σάσσου στην οδό Ομονοίας. Οι ποδοσφαιριστές αλλά και οι διοικούντες της ΠΑΕ έκαναν λόγο για μια συγκινητική κίνηση, ευχαριστώντας τόσο την συγκεκριμένη επιχείρηση όσο και τις πολλές άλλες της Καβάλας που στέκονται στο πλευρό της ομάδας.

Παύλος Δερμιτζάκης: «Τέτοιες ενέργειες μας συγκινούν»

Εκ μέρους του ποδοσφαιρικού τμήματα ο προπονητής Παύλος Δερμιτζάκης στις δηλώσεις του τόνισε ότι «μέσα από την προσπάθεια που κάνει όλος ο επιχειρηματικός κόσμος της Καβάλας, είναι υποχρέωση μας να ευχαριστήσουμε άλλη μια επιχείρηση, αυτή του «Bolero» και ιδιαίτερα την οικογένεια Σάσσου γιατί πραγματικά έκανε μια πολύ γενναία προσφορά, να ντύσει όλη την ομάδα ομοιόμορφα. Αυτή η ενδυμασία δεν έχει να κάνει σε τίποτα με το αγωνιστικό κομμάτι, αλλά το εξωαγωνιστικό με τις αποστολές εκτός έδρας και την παρουσία της σε επίσημες εκδηλώσεις. Θέλουμε λοιπόν να τους ευχαριστήσουμε και να πούμε ότι τέτοιες ενέργειες με συγκινούνε γιατί πραγματικά δείχνουνε ότι ο επιχειρηματικός κόσμος όλης της Καβάλας είναι κοντά μας και είμαστε υπόχρεοι. Μας κάνουν υπερήφανους και μας δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε για το καλό της πόλης και του Νομού μας».

Πέτρος Πετρόπουλος: «Έμπρακτα δίπλα μας το κατάστημα “Bolero”»

Από τη μεριά του ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων και εκπρόσωπος τύπου Πέτρος Πετρόπουλος δήλωσε ότι «η ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965 θέλει να ευχαριστήσει και επίσημα την επιχείρηση «Bolero» και την οικογένεια Σάσσου για την πολύ γενναία χειρονομία να κάνει δώρο σε όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα του ΑΟΚ κοστούμια αποστολής. Στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε η επιχείρηση «Bolero» βρίσκεται έμπρακτα δίπλα στην αγαπημένη μας ομάδα και θεωρώ ότι την πρωτοβουλία αυτή θα πρέπει να μιμηθούν και άλλες επιχειρήσεις της Καβάλας. Μ’ αυτή την ευκαιρία, αφού ευχαριστήσουμε το «Bolero» για την απόφαση καρδιάς που πήρε, να ευχαριστήσουμε και όλες τις επιχειρήσεις της Καβάλας που κι αυτοί στέκονται δίπλα στο «καραβάκι» καταθέτοντας την δική τους δύναμη, έτσι ώστε ο ΑΟΚ να μπορέσει να ανταπεξέλθει στις προσδοκίες των καιρών στο πρωτάθλημα της Football League. Ένα μεγάλο ευχαριστώ λοιπόν μαζί με ευχές για καλά Χριστούγεννα και το 2020 που έρχεται να δώσει την δυνατότητα στο «καραβάκι» να σαλπάρει για τα λιμάνια που πρέπει να βρίσκεται».

Μπάμπης Παναγιωτίδης: «Η σκέψη έγινε πράξη άμεσα…»

Τέλος ο υπεύθυνος Ακαδημιών του ΑΟ Καβάλα Μπάμπης Παναγιωτίδης ανάφερε ότι «εκτιμούμε πάρα πολύ την βοήθεια των επιχειρήσεων της Καβάλας. Βρισκόμαστε εδώ στο κατάστημα «Bolero», όπου είχαμε την σκέψη και η οποία έγινε τελικά πράξη, για την επίσημη ενδυμασία της ομάδας. Το είπαμε και μια κουβέντα οι άνθρωποι του καταστήματος το υλοποίησαν. Τους ευχαριστούμε πάρα πολύ, όπως ευχαριστούμε και όλους τους επιχειρηματίες της Καβάλας που για ακόμα μια χρονιά στέκονται στο πλευρό της ομάδας. Εύχομαι καλές γιορτές, υγεία και χαρά για όλους».