ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965: Καλό ταξίδι και καλό Παράδεισο, αδελφέ μας Βασίλη

Την οδύνη της για τον πρόωρο χαμό του φροντιστή της ποδοσφαιρικής ομάδας Βασίλη Βασιλειάδη που πέθανε σε ηλικία 62 ετών εκφράζει με ανακοίνωση της η ΠΑΕ

Με μια ιδιαίτερα συγκινητική ανακοίνωση η ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965 αποχαιρέτησε τον Βασίλη Βασιλειάδη, που έχασε τη «μάχη» με το θάνατο σε ηλικία 62 ετών. Η οικογένεια του ΑΟΚ, μέλος της οποίας ήταν και ο ίδιος προσφέροντας ανιδιοτελώς τις υπηρεσίες του, εκφράζει την οδύνη της για τον πρόωρο χαμό του φροντιστή της ομάδας, που αντιμετώπισε με υπερηφάνεια και αξιοπρέπεια το σοβαρό πρόβλημα υγείας που είχε το τελευταίο διάστημα.

Στον ΑΟΚ εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του και τον αποχαιρετούν δηλώνοντας υπερήφανοι γνώρισαν και συνεργάστηκαν με έναν γνήσιο αγωνιστή, με έναν άνθρωπο που «διψούσε» για ζωή αλλά η ίδια η ζωή τόσο άδικα σε φέρθηκε.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Η ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965 αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει την βαθύτατη θλίψη της  και την οδύνη της για τον άδικο και πρόωρο χαμό του φροντιστή της ομάδας μας, Βασίλη Βασιλειάδη ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 62 ετών.

Γνήσιος μαχητής στη ζωή, αγωνιστής μέχρι και την ύστατη ώρα ο Βασίλης μας, το πάλεψε με όλες τις δυνάμεις του, για να αντιμετωπίζει το σοβαρό πρόβλημα υγείας που προέκυψε με την ανίατη ασθένεια τον τελευταίο καιρό. Ποτέ δεν το έβαλε κάτω και στη μάχη για τη ζωή τους τελευταίους μήνες, που έδωσε, ο Βασίλης όλης της ποδοσφαιρικής «οικογένειας» του ΑΟΚ έδειξε την υπερηφάνεια, την αξιοπρέπεια, την τόλμη και την μαχητικότητα που τον διέκρινε σε όλη τη ζωή του.

Δυστυχώς η καρδιά του δεν άντεξε. Τον  πρόδωσε πολύ νωρίς. Ο ήλιος έσβησε πολύ πρόωρα όπως και το χαμόγελο σου, Βασίλη μας.

Για ποιο ταξίδι κίνησες να πας αγαπημένε μας φίλε αφήνοντας πίσω σου, την μοναδική οικογένεια σου. Την σύντροφο σου που ήταν διαρκώς δίπλα σου, τα παιδιά σου, τα εγγονάκια σου που τόσο λάτρευες τόσο πολύ και όλους εμάς.

Στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη», στα αποδυτήρια της ομάδας μας που καθημερινά μπαινόβγαινες και φρόντιζες για τα πάντα με μεράκι, ένα μαύρο πέπλο σκέπασε τα πάντα από την απώλεια σου, μοναδικέ μας φίλε. Μία απώλεια η οποία όλους μας, στην ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965, μας συγκλόνισε.

Πολυαγαπημένε μας φίλε, στο ταξίδι σου για να συναντήσεις τους Αγγέλους σου, θα βρεις δικούς μας και δικούς σου ανθρώπους από τον ΑΟΚ. Θα συναντήσεις τον Αποστόλη και πολλούς άλλους φίλους μας που αγάπησες και υπηρέτησαν το ΑΟΚ όπως εσύ με τόσο ευλάβεια.

Όλοι εμείς στην ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965 αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια σου Βασίλη μας. Σε αποχαιρετάμε νοιώθοντας πολύ υπερήφανοι που σε γνωρίσαμε και συνεργαστήκαμε με έναν γνήσιο αγωνιστή, με έναν άνθρωπο που «διψούσε» για ζωή αλλά η ίδια η ζωή τόσο άδικα σου φέρθηκε.

Σε αποχαιρετάμε με ένα στοίχο που θα μας θυμίζει για πάντα ποιος και τι ήσουν για όλους εμάς στον ΑΟΚ, Βασίλη μας:

-«Για ποιο ταξίδι κίνησες να πας
να με θυμάσαι και να μ’ αγαπάς
σου κλέβει η ανατολή μικρό φιλί».

Η νεκρώσιμη ακολουθία θα ψαλεί την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2019 στη 13:00  από τον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Καβάλας.
Καλό ταξίδι και καλό Παράδεισο αδελφέ μας».