Ερασιτέχνης ΑΟΚ: Συλλυπητήρια και ένα μεγάλο συγνώμη στον Billy

Ανακοίνωση για το θάνατο του φροντιστή του ΑΟΚ Βασίλη Βασιλειάδη, που έδωσε πολλά στην ομάδα και δεν πήρε τίποτα

Τον δικό της άνθρωπο, τον Βασίλη Βασιλειάδη, τον Billy όπως τον αποκαλούσαν οι φίλοι του, αποχαιρέτησε με μια άκρως συγκινητική ανακοίνωση και ο Ερασιτέχνης ΑΟΚ. Ο άνθρωπος που μόνο έδωσε στην ομάδα και δεν πήρε τίποτα, ο αφανής ήρωας όπως τον χαρακτηρίζει πήγε να βρει τον Απόστολο Χατζησάββα στη γειτονιά των αγγέλων, να βάζουν μαζί το ραδιοφωνάκι κάθε Κυριακή και να ακούν τι κάνει το «καραβάκι». Μαζί με τα συλλυπητήρια στην οικογένεια του, μαζί με τις ευχαριστίες για την προσφορά του, ο ΑΟΚ του ζητά ένα μεγάλο συγνώμη γιατί ήταν από τους πρώτους που έπρεπε να τιμηθεί γι’ αυτήν, όσο ήταν στη ζωή.

Η ανακοίνωση της διοίκησης του Ερασιτέχνη ΑΟΚ αναφέρει: «Στα εύκολα ΑΟΚ, στα δύσκολα ΑΟΚάρα… ήσουν από αυτούς που το έκανες πράξη ρε Billy… Ήσουν από αυτούς που έβαλες πλάτη στα δύσκολα, να τρέχεις παντού, για τον ιματισμό, για τα αποδυτήρια για όλα. Και ήσουν από τους λίγους που μόνο έδωσες και δεν πήρες ποτέ τίποτα. Αθόρυβος εργάτης, χωρίς πολλά λόγια αλλά με πάθος για το καραβάκι, αφανής ήρωας από το πρωί ως το βράδυ. Πανταχού παρών…

Δεν άντεχες την ήττα, πάλεψες αλλά τελικά έφυγες από κοντά μας. Πήγες να βρεις τον Απόστολο, να βάζετε μαζί το ραδιοφωνάκι και να ακούτε τι κάνει το καραβάκι κάθε Κυριακή.

Καλό ταξίδι ρε γίγαντα, καλό ταξίδι στην ΑΟΚτσήδικη γειτονιά των αγγέλων που δυστυχώς μεγαλώνει κι άλλο.

Συλλυπητήρια και καλή δύναμη στην οικογένεια σου, να είναι γεροί και να σε θυμούνται περήφανα όπως περήφανος ήσουν και συ. Σε ευχαριστούμε για όλα όσα προσέφερες απλόχερα αλλά σου οφείλουμε και μια μεγάλη συγνώμη, γιατί ήσουν από τους πρώτους που έπρεπε να τιμηθείς εν ζωή».