Παύλος Δερμιτζάκης: Δύσκολη εβδομάδα λόγω άγχους και του θανάτου του Βασίλη…

Οι δηλώσεις του προπονητή της Καβάλας μετά το τέλος του αγώνα και τα παράπονα του τεχνικού του Ολυμπιακού Βόλου

Στις δυσκολίες που είχε η ομάδα πριν από τον αγώνα αναφέρθηκε ο προπονητής του ΑΟΚ Παύλος Δερμιτζάκης στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα. Αναλυτικά: «Αυτή η εβδομάδα ήταν πολύ δύσκολη για εμάς, αφού εκτός του άγχους που είχαν οι παίκτες μετά τις όχι καλές εμφανίσεις που είχαμε (σε ότι είχαν να κάνουν με το τελικό αποτέλεσμα) και την έλλειψη του γκολ, είχαμε και την μεγάλη απώλεια του φροντιστή μας Βασίλη Βασιλειάδη. Η ζωή όμως συνεχίζεται και εμείς δουλέψαμε πολύ γι’ αυτό το παιχνίδι, κόντρα σ’ έναν πολύ δυνατό αντίπαλο που έχει έναν εξίσου πολύ καλό προπονητή. Εμείς θέλαμε να πάρουμε τους 3 βαθμούς σ’ ένα παιχνίδι όπου έλειψε η ποιότητα, δεν υπήρχαν πολλές φάσεις και έγιναν πολλά φάουλ. Όπως φαινόταν η ομάδα που θα σκόραρε θα κέρδιζε, ενώ εμείς αποκτήσαμε ένα επιπλέον πλεονέκτημα με την αποβολή του παίκτη του Ολυμπιακού Βόλου. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την επιτυχία τους και φυσικά να πω ότι τη νίκη αυτή την αφιερώνουμε στη μνήμη του Βασίλη Βασιλειάδη. Πλέον θα κάνουμε με ησυχία και ηρεμία τις γιορτές και απ’ εκεί και πέρα θα δούμε τι θα κάνουμε σε ότι αφορά την ενίσχυση της ομάδας».

Ερωτώμενος για τις τυχόν μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας τον Ιανουάριο, με βάση αυτό που είχε τονιστεί ότι αν θα είναι ψηλά στον πίνακα θα κινηθεί αναλόγως είπε ότι «όταν έχεις 20 βαθμούς κοιτάς περισσότερο προς τα πάνω παρά προς τα κάτω. Ακόμα δεν υπάρχουν συζητήσεις με την διοίκηση, αν και γνωρίζω ότι υπάρχει διάθεση να υπάρξει ενίσχυση. Αν βρεθεί κάτι που μπορεί να μας βοηθήσει για τη συνέχεια, πιστεύω ότι θα προχωρήσουμε».

Τέλος ο Βόσαλικ

Τέλος ο κόουτς της ομάδας ρωτήθηκε για τον Βόσαλικ και είπε ότι «έλυσε κοινή συναινέσει τη συνεργασία του με την ομάδα για οικογενειακούς λόγους (σ. σ. πληροφορίες τον θέλουν να συνεχίζει σε ομάδα της Γερμανίας). Ήταν ο μοναδικός ξένος της ομάδας και είχε ένα συμβόλαιο υψηλό και κρίναμε ότι δεν πρόσφερε αυτά που έπρεπε».

Σούλης Παπαδόπουλος: «Δεν θα έκανα δηλώσεις, αλλά…»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου αφού συλλυπήθηκε την ομάδα για τον θάνατο του Βασίλη Βασιλειάδη λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «πολλές φορές οι φροντιστές είναι πιο χρήσιμοι σε μια ομάδα από πολλούς άλλους», τόνισε ότι δεν είχε πρόθεση να κάνει δηλώσεις, διαμαρτυρόμενος για την διαιτησία. «Ήρθα για δηλώσεις για να συλλυπηθώ για το θάνατο του φροντιστή και επειδή εκτιμώ τον Παύλο Δερμιτζάκη» τόνισε και συνέχισε λέγοντας ότι «ξέραμε ότι η Καβάλα αναπτύσσεται από πίσω και την μπλοκάραμε αφού ήμασταν πολύ καλά στημένοι στο γήπεδο. Το παιχνίδι άλλαξε από την αποβολή του Φαζού, που είπε στον διαιτητή «δώσε και σε μας ένα φάουλ». Παρ’ όλα αυτά ρισκάραμε, πιέσαμε, ενώ ο διαιτητής δεν μας έδωσε καθαρό πέναλτι. Απ’ ότι φαίνεται όταν φτάνουμε κοντά στην κορυφή, τρώμε μια κατραπακιά…»!