2ο Τουρνουά Φιλανθρωπικού σκοπού: 3 ομάδες, 1 κοινός σκοπός για Βύρων, ΑΕΚ και Ηρακλή Καβάλας

Οι ιστορικές ομάδες της Καβάλας, ένωσαν τις δυνάμεις τους σε μια διοργάνωση – θεσμό για να σταθούν στο πλευρό του συνανθρώπου με την υποστήριξη της Ιεράς Μητρόπολης ΦΝΘ

Για 2η συνεχή χρονιά οι 3 ομάδες του Βερούλειου σταδίου έπαιξαν ποδόσφαιρο για 1 κοινό σκοπό τις ημέρες των Χριστουγέννων. Μπορεί οι καιρικές συνθήκες να ήταν δύσκολες με το τσουχτερό κρύο και το χιονόνερο σε ορισμένες περιπτώσεις να δυσκόλευε τους ποδοσφαιριστές, όμως όλοι (μικροί και μεγάλοι) έδωσαν το παρών στο 2ο τουρνουά φιλανθρωπικού σκοπού, υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητρόπολης Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου.

Οι ανδρικές ομάδες αλλά και τα τμήματα υποδομών του Βύρωνα, της ΑΕΚ και του Ηρακλή Καβάλας βρέθηκαν στο γήπεδο για να στηρίξουν τον συνάνθρωπο το απόγευμα του Σαββάτου 28/12 και μαζί τους στις εξέδρες βρέθηκε πολύς κόσμος για να στηρίξει την προσπάθεια που ξεκίνησε πέρσι και πλέον αποτελεί θεσμό. Έναν θεσμό που θα πραγματοποιείται κάθε Χριστούγεννα, έτσι ώστε να θυμίζει σε όλους ότι αθλητισμός ενώνει, δημιουργεί και χαρίζει στιγμές σε όλους μας που δεν τις έχουμε φανταστεί.

Την έναρξη του τουρνουά έκανε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου κ. Στέφανος.

Γι’ αυτή την αξιέπαινη πρωτοβουλία αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές, στα παιδιά και προπονητές για την συμμετοχή, στους γονείς των παιδιών και σε όλο τον κόσμο που ήρθε και στήριξε όλη αυτή την προσπάθεια!

Συγχαρητήρια από τον Ποσειδώνα

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ποσειδώνας Καβάλας με ανακοίνωση του συνεχάρη τα 3 σωματεία για την πρωτοβουλία και τόνισε με νόημα ότι αν του χρόνου υπάρχουν ως ομάδα (μιας και έχουν αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο αποχώρησης λόγω της γνωστής υπόθεσης με την ένσταση του Άρη Ζυγού που έγινε δεκτή από την ΕΠΣΚ) θα συμμετέχει κι αυτός αν καλεστεί. Συγκεκριμένα: «Συγχαρητήρια στις ομάδες AEK, Βύρωνα και Ηρακλή Καβάλας για την πρωτοβουλία τους και προτρέπουμε σε όλους τους φίλους του Ποσειδών να στηρίξουν την προσπάθεια. Θα βρισκόμαστε εκεί, είτε συλλογικά είτε μεμονωμένα. Του χρόνου, εάν υπάρχουμε, καλέστε και εμάς. Όποιος δεν μας κερδίσει, μπορεί να κάνει ένσταση…».