Ακαδημία Ποδοσφαίρου ΠΑΕ ΑΟΚ 1965: Τουρνουά ποδοσφαίρου αλλά και παιχνίδι του χαμένου θησαυρού [φωτογραφίες]

Δράση εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων για τα παιδιά της Ακαδημίας τις τελευταίες ημέρες του χρόνου, στο βοηθητικό γήπεδο του ΑΟΚ

Ένα όμορφο απόγευμα πέρασαν την Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου – λίγες μέρες πριν μας αφήσει το 2019 – οι ποδοσφαιριστές των τμημάτων υποδομής της ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965, αφού είχαν την ευκαιρία να παίξουν πρώτα το παιχνίδι του χαμένου θησαυρού, με μια παραλλαγή που αφορούσε ερωτήσεις για τις εορτές του δωδεκαήμερου και την δράση όλων των τμημάτων της ομάδας, υπό την καθοδήγηση των προπονητών Αντώνη Βαγενά – Κυριάκου Φουρκαλά – Αλέξη Μελισσόπουλου. Στην συνέχεια ακολούθησε το καθιερωμένο παιχνίδι ανάμεσα σε γονείς, προπονητές και αθλητές του συλλόγου, δίνοντας την χαρά να αγωνιστούν μικροί – μεγάλοι και να αποκομίσουν εμπειρίες και εικόνες που θα τους συντροφεύουν για πολλά χρόνια.

Παρών ο Παύλος Δερμιτζάκης

Στην όμορφη γιορτή παραβρέθηκε ο προπονητής της ανδρικής ομάδας της ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965 Παύλος Δερμιτζάκης, καθώς και ο προπονητής της Κ-17 Αχιλλέας Καρασαββίδης με τους ποδοσφαιριστές του – πρωτοπόροι στον Βόρειο όμιλο της εν λόγω κατηγορίας – καθώς και ο τεχνικός υπεύθυνος των τμημάτων Άγγελος Κυρανούδης. Ο υπεύθυνος της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Μπάμπης Παναγιωτίδης φρόντισε ώστε να μοιραστούν στα παιδιά και στους γονείς εδέσματα – γλυκίσματα – χυμοί και όλα κύλησαν όμορφα κάτω από τις χριστουγεννιάτικες νότες, που ακούγονταν στις εγκαταστάσεις του γηπέδου, προσδίδοντας έτσι, ένα χριστουγεννιάτικο τόνο, στην όμορφη αυτή απογευματινή δράση του συλλόγου μας.

Μίνι Τουρνουά στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας

Την Κυριακή 29-12-2019, τα τμήματα υποδομής Κ-8 – Κ-10 και Κ- 12 της ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα συναντήθηκαν αγωνιστικά με τα αντίστοιχα τμήματα του FC Aετοί Θεσσαλονίκης και του Κεραυνού Κρηνίδων στις εγκαταστάσεις του βοηθητικού γηπέδου του ΑΟ Καβάλα. Για τρείς ώρες τα παιδιά, βοηθούντος του καιρού, έπαιξαν και χάρηκαν , ενώ οι πολυάριθμοι γονείς, καμάρωναν για τις ενέργειες και τα χαμόγελα των παιδιών τους. Στο τέλος, ευχήθηκαν όλοι, καλή χρονιά με υγεία και ανανέωσαν το ραντεβού μέσα στο νέο έτος.

Ευχές της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου της ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965

Ο επικεφαλής της Ακαδημίας της ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965 οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές σας ευχόμαστε καλή χρονιά με υγεία και χαρά και πολλές χαρούμενες οικογενειακές στιγμές.