ΓΣ Ελευθερούπολης: Μουλλάκης και Παπαδόπουλος τίμησαν τον Βλάντο Πέτροβιτς

Ο προπονητής και ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας συμμετείχαν στον αποχαιρετιστήριο αγώνα του πολύπειρου αθλητή, με τον οποίο υπήρξαν συμπαίκτες στον ΚΑΟΔ

Στη Θεσσαλονίκη βρέθηκαν το απόγευμα της Κυριακής (29/12) ο προπονητής και ο τεχνικός διευθυντής του ΓΣ Ελευθερούπολης Κυριάκος Παπαδόπουλος και Βασίλης Μουλλάκης, προκειμένου να συμμετέχουν στο φιλικό παιχνίδι που διοργάνωσε η ΧΑΝΘ για να τιμηθεί ο μεγάλος μπασκετμπολίστας Βλάντο Πέτροβιτς ο οποίος έκλεισε τον κύκλο του ως αθλητής.

Στο κλειστό αθλητικό κέντρο του συλλόγου της Θεσσαλονίκης τίμησαν  με την παρουσία τους δεκάδες προσωπικότητες από τον χώρο του αθλητισμού και ιδιαίτερα της καλαθοσφαίρισης, (πρώην συμπαίκτες, αντίπαλοι και προπονητές), με ένα φιλικό παιχνίδι στο οποίο οι «φίλοι του Βλάντο» αντιμετώπισαν τους «αθλητές και πρώην συμπαίκτες της ΧΑΝΘ». Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Βλαντιμίρ Πέτροβιτς υπήρξε συμπαίκτης των Παπαδόπουλου και Μουλλάκη στον ΚΑΟ Δράμας.

Επέστρεψε στη δράση μετά από 8 μήνες ο Στυλίδης

Στα αγωνιστικά, η ομάδα προετοιμάζεται για ένα δύσκολο και κρίσιμο για την πορεία της στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας παιχνίδι με το Ψυχικό στην Αθήνα, το Σάββατο 4 Ιανουαρίου. Ο ΓΣΕ πάντως απ’ εδώ και πέρα θα αγωνίζεται με +1 παίκτη στο ρόστερ του, μιας και ήδη από το παιχνίδι με το Παγκράτι επέστρεψε στους αγωνιστικούς χώρους ο Φώτης Στυλίδης, ο οποίος ήταν ο μεγάλος άτυχος της περσινής χρονιάς, αφού στο τέλος του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής είχε υποστεί ρήξη χιαστών και έμεινε εκτός δράσης για συνολικά 8 μήνες. Ο πρώτος σκόρερ της ομάδας με 13,6 πόντους επέστρεψε δριμύτερος, και μέσω της προσωπικής του σελίδας, θέλησε να ευχαριστήσει όλους όσους στάθηκαν στο πλευρό του, όλο αυτό το διάστημα. Συγκεκριμένα τόνισε ότι «μετά από απουσία περίπου οχτώ μηνών, επέστρεψα στην ενεργό δράση με πρώτη μου συμμετοχή στον αγώνα της ομάδας μου με το Παγκράτι. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους ήταν μαζί μου, όλους αυτούς τους δύσκολους μήνες, και ειδικά τον ιατρό μου Κωνσταντίνο Μανώλογλου, που ήταν δίπλα μου σε ότι χρειάστηκα καθ’ όλη τη διάρκεια της αποκατάστασης μου . Ευχαριστώ τους φυσιοθεραπευτές, και φίλους πάνω από όλα, με τους οποίους συνεργαστήκαμε αρμονικά. Φυσικά θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση της ομάδας μου, τον προπονητή Κυριάκο Παπαδόπουλο για την υποστήριξη ,από το πρώτο λεπτό του τραυματισμού μου, τους γυμναστές που με βοήθησαν στο κομμάτι της αποκατάστασης και τους συμπαίκτες μου που παίζουν κάθε αγωνιστική και για εμένα στο γήπεδο. Εύχομαι ολόψυχα καλές γιορτές με υγεία!!!»