ΓΣ Ελευθερούπολης: Ο Σταμπουλής MVP της 14ης αγωνιστικής

Για 2η συνεχόμενη αγωνιστική στην Α2 Εθνική, παίκτης της ομάδας της Ελευθερούπολης αναδεικνύεται ως ο πολυτιμότερος σύμφωνα με το σύστημα αξιολόγησης

O ΜVP της αγωνιστικής έρχεται για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα από την Ελευθερούπολη. Τη σκυτάλη από τον Νεμάνια Μανοϊλοβιτς, που αναδείχτηκε ο πολυτιμότερος παίκτης της 13ης αγωνιστικής πήρε το Γιάννης Σταμπουλής, ο οποίος έφτασε στο 28 στο σύστημα αξιολόγησης στη νίκη της ομάδας του επί της Δάφνης Δαφνίου, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Α2 Ανδρών.

Ο Καβαλιώτης αθλητής σημείωσε συνολικά 24 πόντους στον αγώνα, ενώ είχε επίσης 4 ριμπάουντ και μια ασίστ, γεγονός που τον ξεχώρισε στο σύστημα αξιολόγησης, κάτι που αναδεικνύει τόσο τις δυνατότητες του ίδιου όσο και της ομάδας του, που ως νεοφώτιστη στην Α2 Εθνική κατηγορία, πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία.

Κυριάκος Παπαδόπουλος: «’’Διαβάσαμε’’ καλά τον αντίπαλο»

Μιλώντας για το παιχνίδι του Σαββάτου, ο προπονητής Κυριάκος Παπαδόπουλος τόνισε ότι η ομάδα ήταν πολύ καλά προετοιμασμένη γι’ αυτό, παρά τα προβλήματα που υπήρξαν. Συγκεκριμένα τόνισε ότι «είχαμε μια πολύ δύσκολη εβδομάδα πριν από τον αγώνα με τη Δάφνη. Ο Μπένας και ο Δεληγεώργης δεν έκαναν καθόλου προπόνηση, όμως μπήκαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο και τα έδωσαν όλα, γι’ αυτό και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Σε ότι αφορά το παιχνίδι, τα πήγαμε αρκετά καλά πάνω στα ατού των αντιπάλων, ενώ στην επίθεση ήμασταν πολύ καλοί. «Διαβάσαμε» εξαιρετικά κάποιες άμυνες που έπαιζε η Δάφνη, όλη την εβδομάδα και αντιμετωπίσαμε επίσης εξαιρετικά την άμυνα ζώνης που μας έπαιξε. Γενικά τα πήγαμε πολύ καλά ως ομάδα και γι’ αυτό είμαι πολύ ευχαριστημένος».

Στην ερώτηση για το σερί νικών της ομάδας στο πρωτάθλημα ο Κυριάκος Παπαδόπουλος ήταν ξεκάθαρος λέγοντας ότι «εμείς δεν θέλουμε να μιλάμε για σερί. Για εμάς ο μόνος και μεγάλος στόχος μας είναι να μπορέσουμε να σωθούμε. Δεν θέλω να πετάω στα σύννεφα. Ούτε ως παίκτης πετούσα, ούτε και τώρα ως προπονητής πετάω. Κοιτάζω μόνο ευθεία. Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Τρίτωνα, τόσο για εμάς όσο και για τον αντίπαλο μας, και αν θέλουμε να λέμε ότι θα διεκδικήσουμε με αξιώσεις την σωτηρία, πρέπει να το κερδίσουμε. Θα δουλέψουμε εντατικά όλη την εβδομάδα. Καταλήγοντας θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο και περιμένουμε ακόμα περισσότερο, γιατί αυτή η ομάδα το αξίζει».