Αετός Ορφανού: Ο Παυλίδης επιστρέφει στο «σπίτι» του

Ο νεαρός επιθετικός του ΑΟΚ θα συνεχίσει, μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, στην ομάδα όπου ήταν πρώτος σκόρερ του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής

Στην ομάδα όπου είχε την καλύτερη πορεία και κατάφερε να αναδειχτεί και πρώτος σκόρερ στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνική επιστρέφει ο Γιώργος Παυλίδης. Ο νεαρός επιθετικός που ξεκίνησε από τοπικές κατηγορίες της Δράμας με τον Πανδραμαϊκό, ενώ έχει περάσει και από Λαγκαδά, Ξηροπόταμο και την Κ20 της Δόξας Δράμας, φορούσε την φανέλα του Αετού μέχρι και πέρσι τον Ιανουάριο, οπότε και μεταγράφηκε στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης. Εκεί έμεινε μέχρι το τέλος της χρονιάς και το καλοκαίρι «μετακόμισε» στον ΑΟΚ, όπου όμως δεν μπόρεσε να κερδίσει χρόνο συμμετοχής.

Ένα χρόνο λοιπόν μετά το «άλμα» του στη Θεσσαλονίκη, επιστρέφει στον Αετό Ορφανού, ως δανεικός από την Καβάλα, μέχρι το τέλος της φετινής χρονιάς. Στην ομάδα του Οφρυνίου γνωρίζουν πολύ καλά την αξία και τις δυνατότητες του ποδοσφαιριστή γι’ αυτό και δηλώνουν πολύ ευχαριστημένοι για την συμφωνία που οριστικοποιήθηκε ανάμεσα στον πρόεδρο του συλλόγου Νίκο Λαμπίδη και την διοίκηση του ΑΟΚ.

Η ανακοίνωση του Αετού για την μεταγραφή αναφέρει τα εξής: «Ο «φονιάς» ξαναγυρνά στον τόπο του «εγκλήματος» και ο Γιώργος Παυλίδης ξανά στον Αετό μας μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος μετά την συμφωνία του προέδρου της ομάδας μας Νίκου Λαμπίδη με το ΔΣ του ΑΟ Καβάλας. Γιώργο καλώς ήρθες πάλι στο σπίτι σου. Υγεία και γκολ να έχεις»!

«Καβάλα είμαστε…»

Με άλλη ανακοίνωση της η διοίκηση του Αετού ευχαριστεί τον ΑΟΚ για την παραχώρηση του Παυλίδη. Συγκεκριμένα: «Ο πρόεδρος και το ΔΣ του Αετού ευχαριστούν το ΔΣ και τον προπονητή του ΑΟΚ Παύλο Δερμιτζάκη για την παραχώρηση του Γιώργου Παυλίδη. Κύριοι ευχαριστούμε. Καβάλα είμαστε»!