ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965: Η τυχερή στην εκδήλωση του Ορφέα [Φωτογραφίες]

Ο ΑΟΚ τιμήθηκε από τον ιστορικό σύλλογο της Ελευθερούπολης, που φέτος γιορτάζει τα 95 χρόνια από την ίδρυση του, για την κατάκτηση του τίτλου της Γ’ Εθνικής, ενώ κέρδισε και το φλουρί στη βασιλόπιτα

Η τυχερή της πολύ όμορφης βραδιάς που διοργάνωσε ο Ορφέας στην Ελευθερούπολη για την επέτειο από τα 95 χρόνια ίδρυσης του, όπου κόπηκε και η καθιερωμένο πρωτοχρονιάτικη πίτα, ήταν η ομάδα της Καβάλας. Ο ΑΟΚ τιμήθηκε από τον ιστορικό σύλλογο και το Δήμο Παγγαίου για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής την περσινή χρονιά και την άνοδο στη Football League, με τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Αντώνη Κατσαμακίδη να παίρνει την τιμητική πλακέτα από τον Δήμαρχο Παγγαίου Φίλιππο Αναστασιάδη.

Στην εκδήλωση έδωσε το παρόν αντιπροσωπία ποδοσφαιριστών της ομάδας, καθώς επίσης και ο προπονητής Παύλος Δερμιτζάκης αλλά και η υπεύθυνη του τμήματος marketing της ΠΑΕ Αλίκη Μέρμηγκα. Το κομμάτι του ΑΟΚ από το βασιλόπιτα ήταν αυτό που περιείχε το φλουρί και όλοι ευχήθηκαν να φέρει τύχη στην ομάδα την φετινή χρονιά.

«Ευχαριστούμε για την τιμή»

Με αφορμή την βράβευση αυτή, η ΠΑΕ ΑΟΚ εξέδωσε την ακόλουθη ευχαριστία ανακοίνωση: «H ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965 αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια το διοικητικό συμβούλιο του Ορφέα Ελευθερούπολης για την τιμή που μας απέδωσε με τη βράβευση της ομάδας μας, για την κατάκτηση της 1ης θέσης στο περυσινό πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής και τη μεγάλη άνοδο στην Football League. Μία βράβευση η οποία μας πλημμυρίζει με χαρά, πολύ μεγάλη ικανοποίηση και βέβαια ακόμη μεγαλύτερη ευθύνη.

Στην απόλυτα πετυχημένη εκδήλωση η οποία πραγματοποιήθηκε στο Αμφιθέατρο Ελευθερούπολης για τα 95 χρόνια της ιστορίας του Ορφέα και συνοδεύτηκε με την κοπή της καθιερωμένης Πρωτοχρονιάτικης πίτας, ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965, Αντώνης Κατσαμακίδης ιδιαίτερα συγκινημένος, παρέλαβε την τιμητική πλακέτα από το Δήμαρχο του Δήμαρχο Παγγαίου Φίλιππο Αναστασιάδη ενώ την ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965 εκπροσώπησαν επίσης, ο προπονητής Παύλος Δερμιτζάκης, οι ποδοσφαιριστές Βασίλης Γαβριηλίδης, Κώστας Μαρκόπουλος, Βαγγέλης Κέρθι και η υπεύθυνη του τμήματος marketing Αλίκη Μέρμηγκα. Τέλος να σημειώσουμε ότι η ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965 κέρδισε το φλουρί στη διάρκεια της κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας με την ευχή όλων, το τυχερό φλουρί να μας φέρει γούρι».