ΓΣ Ελευθερούπολης: Σταμάτης Μπένας ο 3ος…

Ο έμπειρος σέντερ αναδείχτηκε MVP της 15ης αγωνιστικής στην Α2 Εθνική συνεχίζοντας το σερί των δύο προηγούμενων αγωνιστικών με τους Μανοϊλοβιτς και Σταμπουλή

Σε αποκλειστικά δική της υπόθεση εξελίσσεται η ανάδειξης του MVP των τελευταίων αγωνιστικών της Α2 Εθνικής κατηγορίας, στον ΓΣ Ελευθερούπολης. Μετά τους Μανοϊλοβιτς και Σταμπουλή στην 13η και 14η αγωνιστική λοιπόν, στους αγώνες με Ψυχικό (εκτός) και Δάφνη (εντός έδρας), ένας ακόμα αθλητής του νεοφώτιστου συγκροτήματος της Ελευθερούπολής ανακηρύχθηκε ως ο πολυτιμότερος της 15ης αγωνιστικής. Πρόκειται για τον Σταμάτη Μπένα, που ήταν ένας από τους παίκτες της ομάδας του Κυριάκου Παπαδόπουλου που ξεχώρισαν στη νέα εκτός έδρας επιτυχία, αυτή τη φορά επί του Τρίτωνα στην Αθήνα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΟΚ, «η Ελευθερούπολη συνεχίζει το σερί της. Για τρίτη συνεχόμενη εβδομάδας ο MVP της αγωνιστικής έρχεται από την ομάδα της Καβάλας. Μετά τον Μανοϊλοβιτς και τον Σταμπουλή η σκυτάλη περνά στον Σταμάτη Μπένα, οποίος σημείωσε 21 πόντους και είχε ακόμη 12 ριμπάουντ και τρεις ασίστ για να φτάσει στο 31 στην αξιολόγηση και στον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτης της 15ης αγωνιστικής της Α2 Ανδρών».

Η ανακήρυξη του έμπειρου σέντερ ως MVP της αγωνιστικής δεν είναι μόνο μια ατομική επιτυχία, αλλά σε συνδυασμό με τις προηγούμενες επιτυχίες των αθλητών του ΓΣΕ, δείχνουν ότι η ομάδα της Ελευθερούπολης διαθέτει μια σειρά από ικανότατους παίκτες, που μπορούν να την βοηθήσουν σε δύσκολα παιχνίδια. Κανείς δεν είναι πρωταγωνιστής, όλοι είναι «στρατιώτες» και το αποτέλεσμα φαίνεται στο γήπεδο και στην βαθμολογία.