Κεραυνός Καλλιράχης: Καταγγέλλει διαιτητικά εγκλήματα και τον Ηρακλή Καβάλας…

Σκληρή ανακοίνωση κατά διαιτητών, ΕΠΣΚ και «γηραιού» με αφορμή τα όσα έγιναν στον αγώνα του Βερούλειου για την Β' κατηγορία

Με μια ιδιαίτερα αιχμηρή ανακοίνωση η διοίκηση του Κεραυνού Καλλιράχης καταγγέλλει τόσο τους διαιτητές (Νεοχωρίτη, Γεροντίδη και Χατζηγεωργίου) όσο και τον Ηρακλή Καβάλας, για όσα συνέβησαν στο αγώνα του Βερούλειου σταδίου που έληξε ισόπαλος 2-2. Η ομάδα της Θάσου χαρακτηρίζει «εγκληματική» την διαιτησία, ενώ καταγγέλλει τους γηπεδούχους για βιαιοπραγία εντός του αγωνιστικού χώρου εις βάρος ποδοσφαιριστών της, ένας εκ των οποίων τραυματίστηκε σοβαρά, όπως τονίζεται χαρακτηριστικά.

Η ανακοίνωση του Κεραυνού Καλλιράχης αναφέρει σχετικά: «Σε ένα ακόμη εκτός έδρας παιχνίδι έγιναν εγκλήματα κατά της ομάδας μας από τους «άρχοντες του αγώνα» με διαιτητή τον Νεοχωρίτη και βοηθούς τους Γεροντίδη και Χατζηγεωργίου. Η ΕΠΣ Καβάλας αδιάφορη στις επανειλημμένες τον τελευταίο καιρό επιπλήξεις μας, μας δίνει την εντύπωση πώς είναι απούσα από ένα πρωτάθλημα στο οποίο έχει χάσει τον έλεγχο με αποτέλεσμα να θεωρείται από πολλούς άνισο. Καταγγέλλουμε την ομάδα του Ηρακλή Καβάλας συνυπεύθυνη για όσα συνέβησαν στον μεταξύ μας αγώνα. Υπήρξε βιαιοπραγία εντός αγωνιστικού χώρου μπροστά στα μάτια του διαιτητή και των βοηθών του (όπως και όλων των φιλάθλων του αγώνα οι οποίοι χλεύαζαν ειρωνικά το διαιτητικό τρίο) σε ποδοσφαιριστές μας με αποτέλεσμα ένας εκ αυτών να τραυματιστεί σοβαρότατα με πολύ μεγάλο κίνδυνο της υγείας του. Είμαστε σε αναμονή αποτελεσμάτων (ιατρικών και μη) και θα κινηθούμε νομικά σε οτιδήποτε χρειαστεί με σκοπό να προστατέψουμε την ομάδα μας και το τοπικό ποδόσφαιρο. ο «ΑΜΣ Κεραυνός Καλλιράχης» τιμάει και θα συνεχίσει να τιμάει το τοπικό ποδόσφαιρο όσο και αν κάποιοι προσπαθούν να βάλουν εμπόδια σε αυτό.

ΥΓ: Πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα μας για την εμφάνιση της σε αυτές τις αντίξοες συνθήκες με τις οποίες τελείωσε ο αγώνας, οι οποίες μας βρίσκουν εντελώς αντίθετους και αυτό αποδεικνύεται με αυτά που βιώνουν οι σύλλογοι οι οποίοι μας επισκέπτονται».