Football League Κ17: Εκτός έδρας νίκη στη Βέροια και πρωταθλητές χειμώνα οι νέοι του ΑΟ Καβάλα

Συνεχίζοντας τις εξαιρετικές εμφανίσεις οι πιτσιρικάδες πάνε στο ντέρμπι κορυφής με την Τρίγλια με αέρα 3 βαθμών-Οι συνθέσεις, τα γκολ και φωτογραφίες από την αναμέτρηση-Επίσκεψη των νέων του ΑΟΚ και στην Παναγία Σουμελά

Δε σταματάνε πουθενά οι νέοι του ΑΟ Καβάλα, καθώς πέρασαν νικηφόρα και από το Ενωσιακό Γήπεδο Παλατιτσίων της Βέροιας, κερδίζοντας με 1-3 στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Football League Κ17, σημειώνοντας την 5η συνεχόμενη νίκη τους, ενώ παράλληλα αναδείχτηκαν πρωταθλητές χειμώνα, μένοντας μόνοι πρώτοι στον βαθμολογικό πίνακα με 15 βαθμούς.

Η Καβάλα προηγήθηκε νωρίς στο 14′ με γκολ του Παρασκευά, ωστόσο η Βέροια αντέδρασε άμεσα και στο 25′ ισοφάρισε με αυτογκόλ. Στο 37′ όμως οι πιτσιρικάδες του ΑΟΚ πήραν και πάλι κεφάλι στο σκορ επίσης με αυτογκόλ, κλείνοντας το ημίχρονο με 1-2.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα των γηπεδούχων πίεσε για να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση, ωστόσο ο Δερμιτζάκη στο 57′ εδραίωσε τη νίκη για τον ΑΟΚ κάνοντας το 1-3 το οποίο έμελλε να είναι και το τελικό σκορ.

Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα του ΑΟ Καβάλα υποδέχεται την Τρίγλια στο ντέρμπι κορυφής, η οποία έχασε εκτός έδρας με 1-0 από τον Θεσπρωτό.

Σημειώνεται ότι με πρωτοβουλία των διοικούντων, πριν τον αγώνα με τη Βέροια η ομάδα των νέων του ΑΟ Καβάλα επισκέφτηκε την Παναγία Σουμελά.

Φωτογραφία: sportsup.gr

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΝΠΣ Βέροια: Ιατρόπουλος, Βράνας (65′ Τσιακίρης), Τάσο, Μελιόπουλος, Μαργαρίτης (65′ Περόγλου), Λαζεκίδης (57′ Λουτζιανιώτης), Χατζηβασιλειάδης (46′ Τσέας), Παπαϊωάννου, Βασίλτσης, Χαβιαρόπουλος (81′ Καρασαρίδης), Φωτόπουλος

ΚαβάλαΠαπαποστόλου, Συμεωνίδης, Ταξίδης (57′ Μαγκαφίνης Α.), Μαγκαφίνης Κ., Βαγιάνος, Γιαννακός, Πετρίδης (86′ Μηλιάδης), Θαλασσινός, Δερμιτζάκης, Νικολαΐδης, Παρασκευάς (67′ Ντίνος)

Διαιτητές: Ρηγόπουλος, Μπογιατζόγλου και Μπέκα από την ΕΠΣ Ημαθίας

Τα αποτελέσματα της 7ης αγωνιστικής

  • Βέροια-Α.Ο. Καβάλα 1-3
  • Θεσπρωτός-Π.Ο. Τρίγλιας 1-0
  • Α.Ο Τρίκαλα-Ολυμπιακός Βόλου 1-1

Ρεπό: Νίκη Βόλου

Η βαθμολογία

  1. Α.Ο Καβάλα 15 (16-3)
  2. Π.Ο. Τρίγλιας 12 (7-4)
  3. Α.Ο. Τρίκαλα 8 (12-5)
  4. Ολυμπιακός Βόλου 8 (8-7)
  5. Θεσπρωτός 8 (7-15)
  6. Βέροια 5 (4-8)
  7. Νίκη Βόλου 2 (2-11)