ΠΑΕ Ασπρόπυργος: Η φιλοξενία του ΑΟΚ προάγει το ποδόσφαιρο

Θερμή ανακοίνωση με ευχαριστίες για την ομάδα και ειδικά για τους Βασίλη Εμμανουηλίδη και Γιώργο Μανάφη

Η παράδοση της άριστης φιλοξενίας που παρέχει ο ΑΟΚ στις ομάδες που υποδέχεται στο «Ανθή Καραγιάννη» συνεχίστηκε και στην περίπτωση του Ασπρόπυργου, τον οποίο αντιμετώπισε το περασμένη Σάββατο. Η ομάδα της Αθήνας έμεινε απόλυτα ικανοποιημένη από την αντιμετώπιση που είχε πριν από την αναμέτρηση και αυτό εκφράστηκε και από τις δηλώσεις του προπονητής της Γιώργου Βαζάκα μετά το τέλος του αγώνα όπου τόνισε ότι «ο τρόπος που λειτουργεί η Καβάλα σ’ αυτό το επίπεδο αναβαθμίζει το ποδόσφαιρο».

Σε συνέχεια αυτών των δηλώσεων ήρθε και η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ Ένωση Ασπροπύργου, όπου ευχαριστεί την ομάδα της Καβάλας για την άψογη υποδοχή και εξυπηρέτηση της αποστολής και ειδικά δύο μέλη του οργανισμού του ΑΟΚ, τον Βασίλη Εμμανουηλίδη και το Γενικό Αρχηγό Γιώργο Μανάφη. Υπενθυμίζεται ότι η Καβάλα έδωσε στη φιλοξενούμενη ομάδα τη δυνατότητα να προπονηθεί στις εγκαταστάσεις της ενώ υπήρχε συνεχώς άνθρωπος της μαζί με την αποστολή για να την εξυπηρετεί.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ασπρόπυργος αναφέρει σχετικά: «Η ΠΑΕ Ένωση Ασπροπύργου ευχαριστεί τη διοίκηση της ΠΑΕ Καβάλα και προσωπικά τους κυρίους Βασίλη Εμμανουηλίδη και Γιώργο Μανάφη για την άψογη υποδοχή, εξυπηρέτηση και την παραχώρηση των προπονητικών εγκαταστάσεων που προσέφερε στην ομάδα μας κατά τη διάρκεια της παραμονής μας στην πόλη της Καβάλας.

Τέτοιες φιλοξενίες προάγουν το άθλημα του ποδοσφαίρου και διώχνουν τη βία από τα γήπεδα».