Ακαδημία ΠΑΕ ΑΟΚ: Με τις ευλογίες του Μητροπολίτη η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας [φωτογραφίες]

Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης ΦΝΘ υποδέχτηκε τους μικρούς και μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές στην αίθουσα διαλέξεων της Πνευματικής Εστίας

Το Σάββατο 25 Ιανουαρίου έκοψε την Βασιλόπιτα της η Ακαδημία Ποδοσφαίρου της ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965 στην αίθουσα διαλέξεων της Πνευματικής Εστίας της Ιεράς Μητροπόλεως Φιλίππων – Νεαπόλεως και Θάσου. Την πίτα ευλόγησε ο Σεβασμιότατος μητροπολίτης μας κ. κ. Στέφανος ο οποίος υποδέχθηκε τους μικρούς και μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές, τους προπονητές και τους γονείς των αθλητών μας με μεγάλη χαρά.

Ο Σεβασμιότατος «προχώρησε» ακόμη περισσότερο προς τα μέλη της Ακαδημίας μας μιλώντας για την αξία της άθλησης σε συνδυασμό με το ομαδικό πνεύμα. Με τον διαπεραστικό του λόγο ο επίσκοπος της Καβάλας ήρθε πολύ κοντά στους αθλητές της Ακαδημίας.

Η κοπή της Βασιλόπιτας έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο, παρουσία του αναπληρωτή Αθλητισμού – Παιδείας του Δήμου Καβάλας Κώστα Βακιρτζή, της υπεύθυνης marketing – γραφείων της ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965 Αλίκης Μέρμηγκα και όλων των τμημάτων της Ακαδημίας του ΑΟ Καβάλα 1965 – καθώς και της ομάδος Κ – 17.

Τα τυχερά φλουριά στα πιτάκια που μοιράστηκαν ανά τμήμα έτυχαν. Δημήτρης Καραβελιδης (Κ- 8) , Άρης Πυργελής (Κ-10), Αριστοτέλης Λαζαρίδης (Κ-12), Γιάννης Κατσαμακίδης (Κ-14), Γιάννης Παραλυκίδης (Κ-16), Κώστας Νικολαΐδης (Κ-17). Στους τυχερούς αθλητές δόθηκαν βιβλία αθλητικού περιεχομένου, ενώ ο Σεβασμιότατος μητροπολίτης κ. κ Στέφανος μοίρασε σε όλους που βρέθηκαν στην εκδήλωση εικόνες των Τριών Ιεραρχών.