ΠΣΑΠ: «Γιορτή ποδοσφαιριστή» με άρωμα ΑΟΚ

Ο Βασίλης Γαβριηλίδης βραβεύτηκε για τη διάκριση του στο χώρο των ανώτατων σπουδών και την επαγγελματική του δραστηριότητα

Άρωμα ΑΟΚ είχε φετινή γιορτή του ποδοσφαιριστή του διοργανώνει κάθε χρόνο ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών, στην οποία βραβεύονται οι κορυφαίοι της περσινής σεζόν σε Super League και Football League ενώ γίνονται και αρκετές ειδικές βραβεύσεις. Ένας από τους ποδοσφαιριστές που τιμήθηκαν στις ειδικές βραβεύσεις ήταν και ο Βασίλης Γαβριηλίδης στην κατηγορία αυτών που ξεχώρισαν για την προσφορά και το ήθος τους, εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων. Ο αρχηγός της ομάδας της Καβάλας πήρε το βραβείο για την διάκριση του στο χώρο των ανώτατων σπουδών σε συνδυασμό με την εξαιρετική επαγγελματική δραστηριότητα, στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

«Υπερήφανοι για τον αρχηγό μας»

Γι’ αυτή την εξαιρετική προσωπική διάκριση η οποία βέβαια αντανακλά και στην ίδια την ομάδα του, η ΠΑΕ ΑΟ Καβάλας εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία εκφράζει την υπερηφάνεια της για το βραβείο που πήρε ο αρχηγός του συλλόγου. Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Για όλους εμάς στην ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965 αλλά και για το Καβαλιώτικο ποδόσφαιρο αποτελεί πολύ μεγάλη τιμή, η βράβευση του ποδοσφαιριστή και αρχηγού της ομάδας μας, Βασίλη Γαβριηλίδη κατά τη διάρκεια της 38ης «Γιορτής του Ποδοσφαιριστή», που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Συγκεκριμένα ο αρχηγός του ΑΟΚ Βασίλης Γαβριηλίδης, που μας έκανε υπερήφανους με το βραβείο που παρέλαβε, βραβεύτηκε ως ο ποδοσφαιριστής που διακρίθηκε στο χώρο των ανώτατων σπουδών και διακρίνεται πλέον με την επαγγελματική του δραστηριότητα. Μία εκδήλωση που αποτελεί θεσμό για το ελληνικό ποδόσφαιρο, κατά τη διάρκεια της οποίας ο διοργανωτής, Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών, (ΠΣΑΠ), βράβευσε τόσο τους καλύτερους της σεζόν 2018/19, όσο και εκείνους που ξεχώρισαν για την προσφορά και το ήθος τους, εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων.

Η NOVA ήταν και φέτος ο official broadcaster της εκδήλωσης και μετέδωσε την εκδήλωση σε απευθείας σύνδεση από την συνδρομητική της πλατφόρμα. Επίσης, για πρώτη φορά χορηγός εκδήλωσης ήταν η Admiral.»