Παύλος Δερμιτζάκης: Στεναχωρημένοι οι παίκτες μου στα αποδυτήρια

Οι δηλώσεις των προπονητών ΑΟΚ και Τρικάλων μετά το τέλος του αγώνα στο «Ανθή Καραγιάννη»

Δίκαιο χαρακτήρισαν το αποτέλεσμα του αγώνα στο «Ανθή Καραγιάννη» οι προπονητές των δύο ομάδων μετά το τέλος της αναμέτρησης. Ο Παύλος Δερμιτζάκης μίλησε για την στεναχώρια των παικτών του και ο Περικλής Αμανατίδης για την ικανοποίηση στο στρατόπεδο της ομάδας του για την ισοπαλία.

Παύλος Δερμιτζάκης: «Τα Τρίκαλα είναι μια πολύ καλή ομάδα με έμπειρους παίκτες και προπονητή που ξέρει να παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει. Πιστεύω ότι το τελικό αποτέλεσμα ήταν δίκαιο. Εμείς βρισκόμαστε σε καλή κατάσταση, προερχόμενοι από τη νίκη στη Βέροια. Κρατάμε την εικόνα που είχαμε στο 1ο ημίχρονο όπου ελέγχαμε το παιχνίδι, απέναντι σε μια ομάδα που είναι πολύ καλή στην άμυνα αλλά και στη μετάβαση από την άμυνα στην επίθεση. Θεωρώ ότι έπρεπε να χτυπήσουμε από τα άκρα όπου είχαμε τους χώρους. Προσπαθήσαμε, αλλά μετά το 60ο λεπτό αρχίσαμε να μένουμε από δυνάμεις. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών και θέλω να τους δώσω πολλά συγχαρητήρια. Το γεγονός ότι ήταν στεναχωρημένοι στα αποδυτήρια μετά το τέλος του αγώνα δείχνει την διάθεση τους και την πίστη τους ότι μπορούσαν να κερδίσουν τον αγώνα».

Περικλής Αμανατίδης: «Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι που είχε πολλά κοινά στοιχεία μ’ εκείνο του πρώτο γύρου στα Τρίκαλα και με λίγες φάσεις. Εμείς είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από την ισοπαλία γιατί βρήκαμε την Καβάλα στην καλύτερη της στιγμή μετά και τη νίκη της χρονιάς στη Βέροια την προηγούμενη αγωνιστική. Εμείς άμα ήμασταν λίγο καλύτεροι στην εκτέλεση θα μπορούσαμε να διεκδικήσουμε ακόμα και τη νίκη, όμως νομίζω ότι το τελικό αποτέλεσμα ήταν δίκαιο. Καλή συνέχεια στην Καβάλα στο πρωτάθλημα. Είναι μια πολύ καλή ομάδα που εκπέμπει υγεία σε όλα τα επίπεδα».