ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα: Σε καλό κλίμα οι διαπραγματεύσεις με τον Alex Haditaghi στο Ιμαρέτ

Ο Καναδός με Ιρανική καταγωγή συναντήθηκε με τους εκπροσώπους της ομάδας – Ποιος είναι, ποιοι είναι οι συνεργάτες του και ποιες οι άλλες επιχειρηματικές δραστηριότητες που θέλει να αναπτύξει στην περιοχή

Η παρουσία του Καναδού με Ιρανική καταγωγή Alex Haditaghi στο «Ανθή Καραγιάννη» το Σάββατο (1/2) στο «Ανθή Καραγιάννη» στον αγώνα του ΑΟΚ με τα Τρίκαλα για το πρωτάθλημα της Football League, επιβεβαίωσε τις φήμες για την παρουσία του στην Καβάλα το τελευταίο διάστημα και για το ενδιαφέρον που επέδειξε να επενδύσει στην ομάδα της Καβάλας. Ο 43χρονος επενδυτής φέρεται να έχει κάνει μια πρώτη κρούση στη διοίκηση της ΠΑΕ ΑΟΚ για να βολιδοσκοπήσει τις διαθέσεις αλλά και τις απαιτήσεις της, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι οι δύο πλευρές συναντήθηκαν στο ξενοδοχείο «Ιμαρέτ» το απόγευμα της Κυριακής. Ο Haditaghi που επισκέφτηκε και το βοηθητικό γήπεδο του ΑΟΚ στο Περιγιάλι, ενδιαφέρεται να επενδύσει στην περιοχή με την αγορά γης για τη δημιουργία ξενοδοχειακών μονάδων. Είναι αυτοδημιούργητος και φέρεται να διαθέτει πλειοψηφικά πακέτα μετοχών σε πολλές εταιρίες (ανάμεσα τους και Χρηματιστηριακές) με την περιουσία του να υπολογίζεται σε 250 εκατ. δολάρια.

Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι πρώτες κρούσεις, που έγιναν προ μηνών, αντιμετωπίστηκαν αρχικά με δυσπιστία από τους διοικούντες της ΠΑΕ ΑΟΚ, όμως τώρα πλέον με την άφιξη του στην Καβάλα η κατάσταση έχει διαφοροποιηθεί…

Εκπρόσωπος του στην Καβάλα είναι ο γνωστός δικηγόρος Μάκης Κεβρεκάκης, που κι αυτός βρέθηκε στο γήπεδο το Σάββατο, ωστόσο ο άνθρωπος που φαίνεται να έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην απόφαση του να βρεθεί στην Καβάλα (αρχικά για business που έχουν να κάνουν με το real estate και στη συνέχεια με τον ΑΟΚ) είναι ένας Καβαλιώτης (από χωριό κοντά στην Καβάλα) άμεσος συνεργάτης του στον Καναδά, ο οποίος δραστηριοποιούνταν στην περιοχή πριν πάρει την απόφαση με μεταναστεύσει στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.




Το ενδιαφέρον για τον ΑΟΚ, που είναι γνωστό και στη διοίκηση του Δήμου Καβάλας, σε πρώτη φάση τουλάχιστον δεν έχει να κάνει με την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών. Έτσι τουλάχιστον έχει διαρρεύσει. Αυτό που φέρεται να θέλει, είναι να συμμετέχει σ’ αυτή την προσπάθεια, έχοντας ως «κέρδος» την αναγνωρισιμότητα που θα αποκτήσει, κρατώντας ανοιχτό παράλληλα το ενδεχόμενο να «μπει» στην ομάδα στο μέλλον. Οι πληροφορίες λένε ότι το ραντεβού στο «Ιμαρέτ» έγινε σε καλό κλίμα και ότι αποφασίστηκε οι συζητήσει να συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες.