Alex Haditaghi προς ΑΟΚ: Θέλω να αγοράσω την ΠΑΕ

Επισημοποιήθηκε και γραπτώς το ενδιαφέρον του Καναδοιρανού για την εμπλοκή του στην ομάδα – Ο δικηγόρος του Μάκης Κεβρεκάκης δημοσιοποίησε την επιστολή που απέστειλε στον πρόεδρο της ΠΑΕ

Την επιστολή που απέστειλε στον πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965 Σωτήρη Δεληκάρη, μετά τη συνάντηση που είχαν το απόγευμα της Κυριακής (2/3) στο ξενοδοχείο «Ιμαρέτ», ο Alexander Haditaghi, έδωσε στη δημοσιότητα ο πληρεξούσιος δικηγόρος του στην Καβάλα Μάκης Κεβρεκάκης.

Στην επιστολή αυτή επισημοποιείται και γραπτώς πλέον το ενδιαφέρον του Καναδοιρανού να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ομάδας, όπως τονίστηκε και στην πρώτη τους συνάντηση. Ο κ. Haditaghi αναφέρει ότι η εμπλοκή του με την ομάδα μπορεί να γίνει μέσω αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου και παράλληλα ζητά να πληροφορηθεί τις σκέψεις των μετόχων της ΠΑΕ για τον τρόπο που αυτοί προτείνουν να προχωρήσει η ενδεχόμενη συνεργασία.

Η επιστολή του Alexander Haditaghi προς τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της ΠΑΕ ΑΟΚ αναφέρει σχετικά:

«Αξιότιμε Πρόεδρε,
Μετά την πολύωρη και γόνιμη συνάντηση που είχαμε με εσάς και τους λοιπούς μετόχους της εταιρίας κ.κ. Κατσαμακίδη Αντώνιο και Αντωνίου Αντώνιο, κατά την οποία σας εξέθεσα τον ενδιαφέρον μου για την απόκτηση της πλειοψηφίας των μετοχών της ΠΑΕ, ενδεχομένως και με αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, έχοντας αποκλειστικό γνώμονα την πρόοδο της ιστορικής ποδοσφαιρικής ομάδας του ΑΟ Καβάλα σας ζητώ να με ενημερώσετε, ως κάτοχοι των μετοχών, για την τελική σας απόφαση σχετικά με τον προτεινόμενο από εσάς τρόπο συνεργασίας μας προκειμένου να μου δοθεί η δυνατότητα να σταθώ αρωγός και βασικός παράγων (ως φυσικό ή νομικό πρόσωπο σύμφωνα με τις περί αδειοδότησης απαιτήσεις της ΕΕΑ) στη προσπάθεια προόδου τόσο της ομάδας όσο και των αθλητικών πραγμάτων της Καβάλας».