«Γαλάζιοι Αργοναύτες»: Φθηνή η δικαιολογία του «όχι» της ΠΑΕ ΑΟΚ

Να κρατήσει κοντά στην ομάδα τον Καναδοιρανό επιχειρηματία καλεί τη διοίκηση της ΠΑΕ ο ΣΦΑΟΚ που τονίζει ότι συμφωνεί απόλυτα με την άποψη του Ερασιτέχνη ΑΟΚ

Ξεκάθαρη θέση για τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες στον ΑΟΚ με την πρόταση του Καναδοιρανού επιχειρηματία Άλεξ Χαντιτάτζι παίρνουν με ανακοίνωση τους οι οργανωμένοι φίλαθλοι του ΑΟΚ. Οι «Γαλάζιοι Αργοναύτες» δηλώνουν ότι συμφωνούν απόλυτα με την άποψη που εξέφρασε ο Ερασιτέχνης ΑΟΚ και εκφράζει την άποψη ότι οι δυνατότητες των παραγόντων που διοικούν την ΠΑΕ έχουν φτάσει στο ζενίθ τους. Τους καλούν μάλιστα να κρατήσουν κοντά στην ομάδα τον συγκεκριμένο επιχειρηματία, χαρακτηρίζοντας φθηνή τη δικαιολογία της κατάθεσης της πρότασης του τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή.

Ακολουθεί η ανακοίνωση των «Γαλάζιων Αργοναυτών».

«Η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου βλέπει με καλό μάτι τον Καναδό επιχειρηματία»

«Σύμφωνα με όλα όσα μαθαίνουμε ο Καναδός επιχειρηματίας θέλησε να αγοράσει η να εμπλακεί με την αγαπημένη μας ομάδα. Όλοι μας αφού μάθαμε όσα περισσότερα μπορέσαμε για τον συγκεκριμένο κύριο θεωρήσαμε πως είναι ένας σοβαρός άνθρωπος και θα βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

Δεν θα εμπλακούμε σε καφενειακές συζητήσεις του τύπου έδωσε τόσες χιλιάδες ευρώ για να ενισχύσει την ομάδα τώρα γιατί ίσως να είναι μόνο λόγια και δεν υπάρχουν αποδείξεις…

Η αλήθεια είναι ότι η ομάδα είναι σε ένα καλό επίπεδο τόσο οργανωτικά όσο και αγωνιστικά και ευχαριστούμε την διοίκηση για τα όσα έχει κάνει μέχρι τώρα, όμως θεωρούμε ότι έχετε φτάσει στο ζενίθ των δυνατοτήτων σας και σας προτρέπουμε να ξανασκεφτείτε την πρόταση άμεσα και γρήγορα πριν είναι αργά, κρατήστε κοντά στην ομάδα τον συγκεκριμένο επιχειρηματία.

Η δικαιολογία της συγκεκριμένης χρονικής στιγμής μοιάζει πολύ φτηνή όταν όλο το προηγούμενο διάστημα διατυμπανίζατε σε όλο τον κόσμο ότι αν έρθει κάποιος σοβαρός θα δώσετε την ομάδα με χαρά.
Η Συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου βλέπει με καλό μάτι τον Καναδό επιχειρηματία ..
Τέλος συμφωνούμε απολύτως με την άποψη του ερασιτέχνη ΑΟΚ

ΥΓ: Αν δεν δώσετε την ομάδα και η ομάδα αποτύχει να ανέβει κατηγορία θα είναι αποτυχία. Η απάντηση μας στο τραγούδι απόφαση καρδιάς που θέλετε να περάσετε είναι το κάνε μια έξοδο μεγάλη, να σε χειροκροτήσουν όλοι τα πλήθη μάγεψε και πάλι»