ΕΠΣ Καβάλας: Ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Βαρδή Μαυρόπουλου

Η Ένωση τιμά την ιστορική φυσιογνωμία του τοπικού ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου που έφυγε από τη ζωή

Tην απόφαση να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή πριν από την έναρξη όλων των αγώνων των τοπικών πρωταθλημάτων το Σαββατοκύριακο 8 και 9 Φεβρουαρίου στη μνήμη του Βαρδή Μαυρόπουλου, πήρε η διοίκηση της ΕΠΣ Καβάλας. Με τον τρόπο αυτό το ΔΣ της Ένωσης τιμά μια ιστορική φυσιογνωμία του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Καβάλας που το υπηρέτησε ως ποδοσφαιριστής στον Ορφέα Ελευθερούπολης και ως παράγοντας στον Φρίξο Ελευθερούπολης.

Η ανακοίνωση της ΕΠΣ Καβάλας αναφέρει σχετικά: «Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας και το Διοικητικό Συμβούλιο αυτής εκφράζουν τη θλίψη τους για την απώλεια μίας ιστορικής φυσιογνωμίας του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, του Βαρδή Μαυρόπουλου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το βράδυ της Τρίτης.

Ο Βαρδής Μαυρόπουλος υπήρξε ποδοσφαιριστής του Ορφέα Ελευθερούπολης τη δεκαετία του ’60, ενώ στις αρχές της δεκαετίας του ’80 ίδρυσε το σωματείο Φρίξος Ελευθερούπολης, με πολλά ποδοσφαιρικά ταλέντα να αναδεικνύονται στην ένδοξη αυτή ομάδα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣ Καβάλας εκφράζει τα συλλυπητήρια του στους οικείους του και κάνει γνωστό πως, σε όλα τα παιχνίδια της 18ης αγωνιστικής των πρωταθλημάτων της (8-9/2/2020) θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Βαρδή Μαυρόπουλου».