Παύλος Δερμιτζάκης: Χάσαμε έναν πολύτιμο βαθμό…

Οι δηλώσεις του προπονητή της Καβάλας καθώς και του Χουάν Ρότσα μετά το τέλος του αγώνα με τον Θεσπρωτό στην Ηγουμενίτσα

Για έναν βαθμό που χάθηκε, μιας και το παιχνίδι βάδιζε στην ισοπαλία, ο οποίος στο τέλος θα μπορούσε να ήταν πολύτιμος έκανε λόγο μετά το τέλος του αγώνα με τον Θεσπρωτό ο Παύλος Δερμιτζάκης

Ο προπονητής της Καβάλας αφού ευχαρίστησε τον Θεσπρωτό για την φιλοξενία τόνισε ότι «ήρθαμε για να πάρουμε τη νίκη γιατί θέλαμε να εξαντλήσουμε όλες τις πιθανότητες που έχουμε για να διεκδικήσουμε μια από τις δύο θέσεις της ανόδου. Σήμερα δεν ήμασταν καλοί. Στο 1ο μέρος το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο. Εμείς δεν είχαμε φρεσκάδα καθαρό μυαλό, δύναμη και πάθος. Είπα κάποια πράγματα στο ημίχρονο και μπήκαμε καλύτερα στην επανάληψη. Κάναμε αναγκαστικές αλλαγές με τον Πέτρο Ορφανίδη που κουράστηκε και τον Θωμαΐδη που τραυματίστηκε.

Έτσι όπως κυλούσε το παιχνίδι φαινόταν ότι μπορούσαμε να κρατήσουμε το «Χ», αλλά ο Θεσπρωτός ήθελε τη νίκη και δικαιώθηκε στις καθυστερήσεις με το γκολ που πέτυχε και μας στεναχώρησε γιατί θα μπορούσαμε να πάρουμε ένα πόντο, που μπορούσε να ήταν πολύτιμος. Χάσαμε μετά από 9 αγωνιστικές και θα αναλύσουμε τα προβλήματα που έχουμε. Το παιχνίδι αυτό τελείωσε και κοιτάμε το επόμενο για να ανακάμψουμε βαθμολογικά».



Χουάν Ρότσα: «Η Καβάλα είχε 7 ισοπαλίες με 0-0»

Από τη μεριά του ο προπονητής της ομάδας της Ηγουμενίτσας δήλωσε ότι «σήμερα το ποδόσφαιρο μας έδωσε μια μεγάλη χαρά, αυτή που μας στέρησε στο παιχνίδι με το Αιγάλεω. Αν αναλογιστούμε τις απουσίες που είχαμε από κάρτες και τραυματισμούς η νίκη ήταν σπουδαία. Είμαστε χαρούμε για τη νίκη, αλλά αυτό τελειώνει σήμερα και βλέπουμε το επόμενο που είναι σημαντική. Συγχαρητήρια στον κόσμο και στα παιδιά που προσπάθησαν. Είχαμε υπομονή στο παιχνίδι μας, όπως έχουμε υπομονή και ως ομάδα. Ήμουν πριν από λίγες ημέρες στο ΟΑΚΑ στον αγώνα του Παναθηναϊκού και είχα πει στο Νίκο Καρούλια όταν αν ήμουν σε άλλη ομάδα θα είχα φύγει από την 3 αγωνιστική. Το σχέδιο εδώ όμως είναι πολύ διαφορετικό και τώρα έχουμε μπει σ’ έναν πολύ όμορφο δρόμο. Πετύχαμε μια νίκη απέναντι σε μια ιστορική και δύσκολη ομάδα με καλούς ποδοσφαιριστές και έναν σοβαρό προπονητή. Στον 1ο γύρο χάσαμε στην Καβάλα με 4-1 και νομίζω ότι το αποτέλεσμα ήταν άδικο. Στο σημερινό παιχνίδι δε ρισκάραμε στο τέλος, γιατί τέτοιου είδους παιχνίδια, αν δεν μπορείς να τα κερδίσεις προσπαθείς να μην τα χάσεις. Η Καβάλα έχει 7 ισοπαλίες στο πρωτάθλημα με 0-0».