Η ΠΑΕ ΑΟΚ πάει… Φλορέξ

Αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών της ομάδας με επικεφαλής τον προπονητή Παύλο Δερμιτζάκη θα επισκεφτεί το 2ο Λύκειο και το 7ο Γυμνάσιο Καβάλας

Με μια ακόμα επίσκεψη σε σχολικές μονάδες της περιοχής συνεχίζεται η προσπάθεια της ομάδας του ΑΟΚ να έρθει κοντά στη νεολαία της Καβάλας. Μετά τις επισκέψεις σε 4ο Γυμνάσιο και ΕΠΑΛ Περιγιαλίου, σειρά έχει το σχολικό συγκρότημα της περιοχής του Φλορέξ που φιλοξενεί το 2ο Λύκειο και το 7ο Γυμνάσιο Καβάλας. Αντιπροσωπεία των ποδοσφαιριστών της ομάδας με επικεφαλής τον προπονητή Παύλο Δερμιτζάκη θα βρεθεί εκεί το πρωί της Πέμπτης (13/2) προκειμένου να καλέσει τους καθηγητές και τους μαθητές στον αγώνα της Κυριακής (16/2) με την Ιεράπετρα και να μοιράσει μπάλες.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΟΚ αναφέρει σχετικά: «Η ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965 σας ενημερώνει ότι μετά από συνεννόηση με τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Καβάλας Απόστολο Βαγενά, συνεχίζει την προσπάθεια της για ευαισθητοποίηση της νεολαίας να έρθουν πιο κοντά στον ΑΟΚ και τον αθλητισμό. Στο πλαίσιο της προσπάθεια αυτής, αντιπροσωπεία του ποδοσφαιρικού τμήματος με επικεφαλής τον προπονητή Παύλο Δερμιτζάκη και μέλη της διοίκησης θα επισκεφθούν, την Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου  2020 στις 11:30 το πρωί,  τις σχολικές μονάδες του 2ου Λυκείου και του 7ου Γυμνασίου Καβάλας στην περιοχή Φλορέξ στην Καβάλα, προκειμένου να προσκαλέσουν μαθητές και εκπαιδευτικούς να παρακολουθήσουν το καθοριστικό εντός έδρας παιχνίδι με την ΠΑΕ ΟΦ Ιεράπετρας την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2020, στις 15:00, στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη». Παράλληλα θα μοιράσουν μπάλες και στις δύο σχολικές μονάδες».