ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965: Θερμή υποδοχή από μαθητές και καθηγητές στο 7ο Γυμνάσιο και 2ο ΓΕΛ [Φωτογραφίες]

Αντιπροσωπεία παικτών της ομάδας μαζί με τον προπονητή τους βρέθηκε στο σχολικό συγκρότημα της περιοχής του Φλορέξ, μοίρασε μπάλες και κάλεσε μαθητές και καθηγητές να παρακολουθήσουν τον αγώνα με την Ιεράπετρα

Θερμή υποδοχή γνώρισε η αντιπροσωπεία της ΠΑΕ ΑΟΚ 1965 που βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης (13/2) στο σχολικό συγκρότημα της περιοχής του Φλορέξ, από τους μαθητές και τους καθηγητές του 2ου Λυκείου και του 7ου Γυμνασίου Καβάλας. Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των προσπαθειών της ομάδας της Καβάλας να έρθει κοντά στα νέα παιδιά και να τα φέρει στο γήπεδο. Ο προπονητής Παύλος Δερμιτζάκης και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας κάλεσαν τα παιδιά και τους καθηγητές τους να παρακολουθήσουν τον αγώνα της Κυριακής με τον ΟΦ Ιεράπετρας την Κυριακή στο «Ανθή Καραγιάννη», ενώ τους πρόσφεραν και ποδοσφαιρικές μπάλες.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΟΚ αναφέρει σχετικά:«Αντιπροσωπεία του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965, με επικεφαλής τον προπονητή Παύλο Δερμιτζάκη, μέλη της διοίκησης παρουσία του υπεύθυνου του γραφείου τύπου και επικοινωνίας Πέτρου Πετρόπουλου, στην προσπάθεια για την ευαισθητοποίηση των νέων να έρθουν κοντά στο αθλητισμό, και στον ΑΟΚ, επισκέφθηκαν την Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2020 τις σχολικές μονάδες του 2ου Λυκείου και του 7ου Γυμνασίου Καβάλας στην περιοχή Φλορέξ στην Καβάλα.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, ο προπονητής Παύλος Δερμιτζάκης και οι ποδοσφαιριστές του ΑΟΚ καταχειροκροτήθηκαν και γνώρισαν την αποθέωση από τους μαθητές και τις μαθήτριες των σχολικών μονάδων, μίλησαν και φωτογραφήθηκαν μαζί τους, έτυχαν πολύ θερμής υποδοχής από όλους αλλά και από τους Διευθυντές των δύο σχολικών μονάδων Φρόσω Κυπραίου και Παναγιώτη Κιλικιάν και τους εκπαιδευτικούς, τους οποίους προσκαλέσουν να παρακολουθήσουν το καθοριστικό εντός έδρας παιχνίδι με την ΠΑΕ ΟΦ Ιεράπετρας την ερχόμενη Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2020, στις 15:00, στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη». Παράλληλα μοίρασαν μπάλες στις σχολικές μονάδες και όλοι ανανέωσαν το μεγάλο ραντεβού τους με τους υπόλοιπους καβαλιώτες φιλάθλους στις κερκίδες του σταδίου «Ανθή Καραγιάννη», προκειμένου ο Α.Ο.Κ. να φτάσει στην κατάκτηση της πολυπόθητης νίκης».