Παύλος Δερμιτζάκης: Ατυχία, αστοχία, ικανότητα…

Οι αιτίες της νέας ισοπαλίας της ομάδας, αυτή τη φορά στον αγώνα με την Ιεράπετρα, σύμφωνα με τον προπονητή της ομάδας μετά το τέλος της αναμέτρησης

Οι χαμένες ευκαιρίες ήταν το βασικό αντικείμενο των δηλώσεων του προπονητή της Καβάλας μετά το τέλος του αγώνα με την Ιεράπετρα. Αναλυτικά: «Προερχόμασταν από ένα αρνητικό αποτέλεσμα και θέλαμε πάρα πολύ τη νίκη για να μπορέσουμε να ξαναμπούμε στο στόχο της ανόδου. Πιστεύω ότι η ομάδα μου έκανε μια μεγάλη προσπάθεια και με βάση την εικόνα της αναμέτρησης το αποτέλεσμα δεν είναι δίκαιο. Στο 1ο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο αλλά στο πρώτα 25 λεπτά είχαμε κάποιες φάσεις αλλά και δυο δοκάρια. Στην επανάληψη, αλλάξαμε κάποια πράγματα στο τακτικό κομμάτι και δείξαμε περισσότερη διάθεση, πάθος και δύναμη των παιδιών. Δημιουργήσαμε πολλές φάσεις, όμως είτε λόγω της ατυχίας, ή της ικανότητα, δεν μπορέσαμε τελικά να πετύχουμε ένα γκολ που θα μας έδινε τη νίκη. Παρά το αποτέλεσμα δεν μπορώ να μην αναγνωρίσω αυτή την προσπάθεια των παιδιών και τους δίνω συγχαρητήρια . Όταν αγωνίζεσαι, όταν έχεις καλή απόδοση, μπορεί να μη παίρνεις αυτό που αξίζεις σήμερα αλλά σίγουρα θα το πάρεις αύριο. Απ’ την άλλη ο αντίπαλος δεν μας έκανε φάσεις, εκτός από μια στο 1ο μέρος αλλά και αυτή η διπλή στο 94ο λεπτό όπου αν κατέληγε σε γκολ θα μιλούσαμε τώρα για τραγωδία. Απομένουν ακόμα 6 παιχνίδια και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Στόχος πλέον είναι να μαζέψουμε όσο τους περισσότερους βαθμούς γίνεται». Σε ερώτηση για τις χαμένες ευκαιρίες και τους χαμένους βαθμούς της ομάδας, ο προπονητής έκανε λόγο και πάλι για ατυχία και ικανότητα, τόνισε ότι αυτή η κατάσταση είναι κάτι που μας απασχολεί και επισήμανε ότι θα κάνουμε περισσότερη δουλειά σ’ αυτόν τον τομέα. «Δημιουργούμε ευκαιρίες και δεν τις αξιοποιούμε, αλλά θα ανησυχούμε περισσότερο αν δεν τις δημιουργούσαμε» κατέληξε.

Τίμος Καβακάς: «Με τύχη πήραμε την ισοπαλία»

«Κατ’ αρχήν να ευχαριστούμε την Καβάλα για την φιλοξενία και την παραχώρηση του βοηθητικού γηπέδου για την προπόνηση μας. Διακρίνει κανείς ότι υπάρχει αέρας υγείας και αισιοδοξίας στην ομάδα. Χαίρομαι που βλέπω μια ομάδα που την υπηρέτησα πιστά για 3 χρόνια από το 1996 έως το 1999 να δείχνει αυτή την εικόνα και εύχομαι να επιστρέψει στη Super League. Σε ότι αφορά το παιχνίδι στο 1ο μέρος ήταν μοιρασμένο, ενώ στο 2ο και μετά το 60’ είχαμε μια πτώση στην απόδοση μας και πιεστήκαμε πολύ, ακόμα και από τα στημένα, όπου συνήθως είμαστε καλοί. Η Καβάλα έχασε σωρεία ευκαιριών και εμείς με μια δόση τύχης πήραμε την ισοπαλία. από την ομάδα της Καβάλας».