13ο Kids Open Ταεκβοντό: Μακράν το καλύτερο τουρνουά στην ιστορία του Συλλόγου [φωτογραφίες]

Στους μεγάλους αγώνες που διεξήχθησαν στο κλειστό της Καλαμίτσας συμμετείχαν σχεδόν 600 παιδιά από 48 συλλόγους από την Ορεστιάδα έως την Καρδίτσα

Στο κατάμεστο Κλειστό Γυμναστήριο «Αλεξάνδρα Δήμογλου» της Καβάλας, την Κυριακή, 16 Φεβρουαρίου, διοργανώθηκε το 13ο σε σειρά Kids Open – Φιλικό Πρωτάθλημα Ταεκβοντό Παίδων από τον ΑΣ Ταεκβοντό Καβάλας. Με συμμετοχές ρεκόρ, που άγγιξαν τους 600 αθλητές από 48 συλλόγους και γεωγραφική κάλυψη από την Καρδίτσα έως και την ακριτική Ορεστιάδα, το Kids Open  καθιερώθηκε και δικαίως ως μια μεγάλη αθλητική διοργάνωση, θεσμό για την πόλη. Ο ΑΣ Ταεκβοντο Καβάλας, με την υποστήριξη της Αντιπεριφέρειας Καβάλας και του Δήμου, έφερε εις πέρας ένα άρτιο, οργανωτικά πρωτάθλημα. Τη μεγάλη αυτή προσπάθεια τίμησαν με την παρουσία τους, ο Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Θάσου κ.κ. Στέφανος, ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Κωνσταντίνος Αντωνιάδης, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Απόστολος Μουμτσάκης καθώς και οι βουλευτές Καβάλας Μακάριος Λαζαρίδης και Γιάννης Πασχαλίδης.

Αρωγοί στην προσπάθεια του Συλλόγου και σταθεροί υποστηρικτές του θεσμού του 13ου Kids Open: Η Action team ήταν το κατάστημα Gusto, Το κουτούκι του Σαρρή, τα Coffeebrands, οι ξηροί καρποί Χατζηαβραμίδη Γιάννη, τα ιχθυοπωλεία Πουλής-Μαρκόπουλος, ο Φούρνος του Μενέλαου, τα μάρμαρα-γρανίτες Χριστοφιδέλης, οι ανελκυστήρες Χασίωτης, το Αuto  Καβάλα Service Φουρτούνας, το λογιστικό γραφείο Α. Ζήκος καθώς και το bar café ΙΟΝΙ, στον Ποτό της Θάσου. Ενώ τις εκτυπώσεις επιμελήθηκε η Λένα Μπιβά και το τυπογραφείο Καλλίτυπο.

Ο Σύλλογος με ανακοίνωση του ευχαριστήσει θερμά τους Σαμαρείτες Καβάλας, το γιατρό των αγώνων καθώς και τους εθελοντές για τη πολύτιμη βοήθεια τους στην διεξαγωγή του Πρωταθλήματος. Απευθύνει επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συλλόγους, τους προπονητές, τους γονείς και τους αθλητές που τον εμπιστεύτηκαν για ακόμα μια χρονιά, πλημμύρισαν την πόλη, διαγωνίστηκαν με σεβασμό και ήθος, αναβαθμίζοντας το πρωτάθλημα μας και συμβάλλοντας αποφασιστικά στην ομαλή του διεξαγωγή. Ήταν, μακράν μια από τις πιο επιτυχημένες διοργανώσεις του Συλλόγου και με περίσσεια δύναμη ανανεώθηκε το ραντεβού για την επόμενη χρονιά, στοχεύοντας ακόμα πιο ψηλά ανταποδίδοντας την στήριξη που πήρε απ’ όλους.