ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965: Έκοψε την πίτα της, έμαθε πώς «στήνονται» οι αγώνες [Φωτογραφίες]

Κοπή βασιλόπιτας στα αποδυτήρια της ομάδας και σεμινάριο για τους χειραγωγημένους αγώνες από την Sportradar

Σε στενό οικογενειακό κύκλο έκοψε την βασιλόπιτα της η ομάδα του ΑΟΚ. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στα αποδυτήρια στο «Ανθή Καραγιάννη» παρουσία όλων των ποδοσφαιριστών του τμήματος και σύσσωμης της διοίκησης της ΠΑΕ. Το φλουρί της βασιλόπιτας έπεσε στην ομάδα, ενώ στα πιτάκια που μοιράστηκαν τα μέλη της οικογένειας της Καβάλας οι τυχεροί ήταν οι νεαροί ποδοσφαιριστές Γιάννης Καζαντζίδης και Βαγγέλης Κέρθι καθώς και ο φροντιστής του αθλητικού κέντρου του Κρυονερίου Κώστας Νάκος.

Μετά τη σεμνή εκδήλωση, οι παίκτες, οι προπονητές και οι παράγοντες της ομάδας παρακολούθησαν μια πολύ εμπεριστατωμένη παρουσίαση από τον εκπρόσωπο της Sportradar Ελλάδος Άκη Αγκιστριώτη για την χειραγώγηση των ποδοσφαιρικών αγώνων.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΟΚ αναφέρει τα εξής:«Η ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965 ενημερώνει ότι στη διάρκεια μίας σεμνής εκδήλωσης που έγινε το πρωί της Τρίτης 18 Φεβρουαρίου 2020, στα αποδυτήρια της ομάδας στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη», πραγματοποιήθηκε η κοπή της καθιερωμένης πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας, στην οποία παραβρέθηκε σύσσωμη η διοίκηση, τα μέλη της τεχνικής ηγεσίας, το ποδοσφαιρικό δυναμικό και οι συνεργάτες της ομάδας μας.

Το φλουρί στην βασιλόπιτα έπεσε στο κομμάτι της ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965, ενώ στα πιτάκια που μοιράστηκαν σε όλους, τυχεροί αποδείχθηκαν οι ποδοσφαιριστές Γιάννης Καζαντζίδης, Βαγγέλης Κέρθι καθώς και ο φροντιστής του αθλητικού κέντρου του Κρυονερίου, Κώστας Νάκος.

Παράλληλα η ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965 ενημερώνει ότι πριν από την κοπή της καθιερωμένης πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας, με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στα αποδυτήρια της ομάδας μας το σεμινάριο για την χειραγώγηση αγώνων με την συμμετοχή όλου του ποδοσφαιρικού τμήματος, που διοργανώθηκε από την Sportradar, με υπεύθυνο ομιλητή τον Άκη Αγκιστριώτη».