Παύλος Δερμιτζάκης: Γνωρίζουμε τι θα αντιμετωπίσουμε στην Καλαμάτα και είμαστε έτοιμοι

Δύο ημέρες πριν από τον αγώνα θα βρεθεί στην πρωτεύουσα της Μεσσηνίας η αποστολή της ομάδας, που στο ταξίδι της θα κάνει στάση για προπόνηση στον Αλμυρό Βόλου

Δύο ημέρες πριν από το παιχνίδι της Κυριακής στο γήπεδο της Παραλίας θα βρεθεί στην Καλαμάτα η αποστολή της ομάδας της Καβάλας! Το συγκρότημα του Παύλου Δερμιτζάκη θα αντιμετωπίσει στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Football League τη Μεσσηνιακή ομάδα και θέλει να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν πιο έτοιμη και ξεκούραστη γι’ αυτή την αναμέτρηση. Έτσι επέλεξε, όχι απλά να βρεθεί από την προηγούμενη ημέρα στον προορισμό της, όπως γίνεται συνήθως αλλά ακόμα μια ημέρα νωρίτερα!

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό του, μεγαλύτερου οδικού ταξιδιού της φετινής χρονιάς, η αποστολή θα αναχωρήσει για την Καλαμάτα το πρωί της Παρασκευής (21/2) και η πρώτη στάση της θα είναι ο Αλμυρός του Βόλου, όπου θα προπονηθεί στο γήπεδο της τοπικής ομάδας, με την οποία έχουν πλέον αναπτυχθεί δεσμοί φιλίας (μιας και άλλες φορές στο πρόσφατο παρελθόν η ομάδα «ξαποσταίνει» εκεί) και αφού γευματίσει θα συνεχίσει το ταξίδι της. Θα καταλύσει σε ξενοδοχείο της Καλαμάτας και το μεσημέρι του Σαββάτου θα προπονηθεί στις εγκαταστάσεις της επόμενης αντιπάλου της, ύστερα από συνεννόηση που υπάρχει.

Χωρίς απουσίες

Μιλώντας στο «KavalaPost» για το παιχνίδι ο προπονητής της Καβάλας τόνισε ότι «μετά από ένα παιχνίδι με την Ιεράπετρα, όπου το αποτέλεσμα δεν ήταν καλό για εμάς, αλλά κρατάμε την καλή εμφάνιση, αντιμετωπίζουμε μια ομάδα όπως η Καλαμάτα που δεν έχει περιθώρια βαθμολογικών απωλειών στην έδρα της, αν θέλει να διεκδικήσει την σωτηρία της. Γνωρίζουμε πολύ καλά τον μεγάλο βαθμό δυσκολίας της αναμέτρησης και έχουμε προετοιμαστεί όσο καλύτερα γίνεται γι’ αυτό το δύσκολο παιχνίδι. Ο αντίπαλος μας στον προηγούμενο αγώνα με την Τρίγλια, κέρδισε μεν αλλά η εικόνα του δεν ήταν καλή, όμως αυτό δεν πρόκειται να μας επηρεάσει. Θα διεκδικήσουμε τη νίκη όπως κάνουμε σε όλα τα παιχνίδια που δίνουμε, με στόχο να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται στο βαθμολογικό πίνακα». Η ομάδα θα παρουσιαστεί χωρίς απουσίες στη σύνθεση της, μετά και την επιστροφή του Παπαστεργιανού από την τιμωρία του.