Αγία Βαρβάρα (Έφηβοι): Η «Σάντα» έκανε το θαύμα της [Φωτογραφίες]

Προκρίθηκε στους τελικούς του πρωταθλήματος Εφήβων της ΕΚΑΣΑΜΑΘ με τη νίκη της με 67-56 επί της ΑΕ Σερρών στο κλειστό των Ποταμουδίων

Μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι η εφηβική ομάδα της Αγίας Βαρβάρας νίκησε την ΑΕ Σερρών με 67-56 και πέτυχε την είσοδο της στην τελική φάση του πρωταθλήματος εφήβων ΕΚΑΣΑΜΑΘ όπου θα αντιμετωπίσει σε όμιλο τον Αρίωνα Ξάνθης, τον Λεύκιππο Ξάνθης και τους Ικάρους Σερρών.

Η ομάδα της Καβάλας μπήκε μουδιασμένα με τους φιλοξενούμενους να ξεκινούν με ένα σερί 8-0. Μετά από ένα τάιμ άουτ όμως ανασυντάχθηκε και ξεκίνησε το παιχνίδι από την αρχή με το πρώτο δεκάλεπτο να τελειώνει 9-19. Στην δεύτερη περίοδο η «Σάντα» αφυπνίστηκε και με σκληρή άμυνα γύρισε το παιχνίδι, με το σκορ να κλείνει στο 30-29. Στην τρίτη περίοδο μετά από ένα νεκρό δίλεπτο και για τις δύο ομάδες η ομάδα πήρε βραχεία κεφαλή και έχτισε σιγά – σιγά μια διαφορά κλείνοντας στο 47-41. Στο τέταρτο δεκάλεπτο οι φιλοξενούμενοι πίεσαν σε όλο το γήπεδο αλλά η Αγ. Βαρβάρα ήταν ψύχραιμη και συγκεντρωμένη και κατάφερε να κρατήσει την διαφορά κερδίζοντας 67-56.

Διαιτητές : Ισιγωνης – Ρούκας

Δεκάλεπτα : 9-19, 30-29, 47-41, 67-56

Αγία Βαρβάρα (Μυτικοπουλος Παλλάδα Ζαρωτιαδης): Παράσχου 18, Γαλανόπουλος, Βρεττός 12 (1), Κουντουρατζης , Δρόσος 2, Κεσόπουλος, Αυγερινός, Καρατζίδης 18 (1), Παπαδόπουλος 4, Γιουρουκης, Μάρκου Λαζ. 7, Μάρκου Μιχ. 6.

ΑΕ Σερρών (Ιωσηφίδης) : Καντάς, Δημάδης 12 (1), Μαντζαριδης , Κυρίτσης, Ποργιοπουλος 6 (2), Σαρρής, Πλακανδαρας, Τσιάρας 5, Κοβανιδης 6, Δούκας 18, Ζαριμπας 9 (1), Τσέλιος.

Η διοίκηση του ΜΠΑΣ Αγία Βαρβάρα με ανακοίνωση του ευχαριστεί ιδιαίτερα τον υπέροχο κόσμο που γέμισε το κλειστό των Ποταμουδίων και έδωσε έντονο παλμό στη νίκη της ομάδας!!!

Επίσης συγχαίρει την ΑΕ Σερρών για το ήθος και την αγωνιστικότητα των αθλητών της και του προπονητικού team, στη διάρκεια των αγώνων. Η αξία του ηττημένου δίνει δόξα στον νικητή!!!