Πρωτάθλημα πετοσφαίρισης αγοριών ΠΕ Καβάλας: Το σήκωσε το Γενικό Λύκειο του Λιμένα Θάσου

Το σχολείο του Λιμένα νίκησε στον τελικό το Λύκειο του Ποδοχωρίου στο Κλειστό της Καλαμίτσας

Το Γενικό Λύκειο Λιμένα Θάσου, μετά από 5 χρόνια, κατέκτησε το πρωτάθλημα πετοσφαίρισης αγοριών της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλα, νικώντας στον τελικό το Γενικό Λύκειο Ποδοχωρίου.

Στο πρώτο ματς το Λύκειο του Λιμένα έπαιξε στο Κλειστό της Χρυσούπολης και παρόλο που βρέθηκε σε δύσκολη θέση χάνοντας το πρώτο σετ, στο δεύτερο κέρδισε, όπως και το tie break επικρατώντας με 2-1, ενώ το σχολείο κάνει λόγο για αντιαθλητική συμπεριφορά κάποιων εξ όσων βρέθηκαν στο γήπεδο.

Στον επόμενο αγώνα το σχολείο αντιμετώπισε στο κλειστό Χρυσούπολης την ομάδα του 1ο Γενικού Λυκείου Καβάλας, όπου το πρώτο σετ άνηκε ολοκληρωτικά στο Λύκειο του Λιμένα. Έπειτα υπήρξε αποσυντονισμός και το ματς κρίθηκε στο tie-break με θριαμβευτική νίκη και πρόκριση στον τελικό.

Ο τελικός οποίος πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό της Καλαμίτσας «Αλεξάνδρα Δήμογλου» στην Καβάλα. Το σχολείο αντιμετώπισε το Γενικό Λύκειο Ποδοχωρίου, με το Λύκειο της Θάσου, παρότι βρέθηκε πίσω στο πρώτο σετ, να κάνει την ανατροπή κερδίζοντας με 2-1 στο tie-break και να κατακτά το πρωτάθλημα.

Η σύνθεση της ομάδας του Λυκείου του Λιμένα

Παίκτες: Μεναχείλης Άγγελος, Αποστολίδης Λάμπρος, Αγγέλοφ Μίρκο, Κούλας Ανδρέας, Ελευθεριάδης Σταύρος, Φιλιππίδης Τριαντάφυλλος, Φραγκιόγλου Πάρης, Καραμπιγίκης Ηρακλής, Γκραμένο Έρι, Βελσμάλι Ρενάτο, Θεοχαρίδης Μάριος και Γκιάτα Τζεϊσον.

Προπονήτρια: Ξακουστού Σοφία.