Γαλάζιοι Αργοναύτες: Ο σύνδεσμος «σφραγίστηκε» μόνο για 4 ώρες

Οι οργανωμένοι οπαδοί του ΑΟΚ αναλύουν τους λόγους που ο σύνδεσμος τους οδηγήθηκε σε ολιγόωρο κλείσιμο και πως απέκτησε και πάλι άδεια λειτουργίας

Tους λόγους για τους οποίους δημιουργήθηκε πρόβλημα με την αδειοδότηση του συνδέσμου, αλλά και αυτούς που συνέδραμαν προκειμένου να λυθεί, αναλύουν με ανακοίνωση τους οι «Γαλάζιοι Αργοναύτες». Τα γραφεία των οργανωμένων οπαδών του ΑΟΚ, «σφραγίστηκαν» μόνο για 4 ώρες, εξαιτίας της αλλαγής της ημερομηνίας κατάθεσης των σχετικών εγγράφων στα αρμόδια όργανα, όμως πλέον χάρις στις προσπάθειες επώνυμων και ανώνυμων ΑΟΚτσήδων ο ΣΦΑΟΚ έχει πλέον επίσημα άδεια, όντως ένας από τους λίγους σε όλη την Ελλάδα που διαθέτει τέτοιο έγγραφο.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του συνδέσμου φιλάθλων του ΑΟΚ:

«Δυνατοί Γαλάζιοι Αργοναύτες δυνατός ΑΟΚ»

«Θα θέλαμε να ενημερώσουμε όλο τον οπαδικό και φίλαθλο κόσμο του ΑΟΚ για ότι αφορά τους Γαλάζιους Αργοναύτες στο θέμα της αδειοδότησης μας. Είναι αλήθεια πως όλοι οι σύνδεσμοι-Λέσχες Φιλάθλων στην Ελλάδα υποχρεούνται τον μήνα Ιούλιο να στείλουν στην ΓΓΑ τα απαραίτητα έγγραφα για να τους δοθεί η άδεια που θα τους νομιμοποιήσει.

Με τον καινούργιο όμως νόμο τα έγγραφα πρέπει πλέον να στέλνονται κάθε Γενάρη πράγμα για το οποίο δεν είχαμε την απαραίτητη ενημέρωση και έτσι ειδοποιηθήκαμε καθυστερημένα. Παρόλα αυτά σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα καταφέραμε να μαζέψουμε τα έγγραφα κατόπιν συνεννόησης με την ΓΓΑ και να τα στείλουμε. Εκεί υπήρχε μια καθυστέρηση άνευ λόγου και έτσι η αστυνομία έπρεπε να μας σφραγίσει. Το θέμα ουσιαστικά τελείωσε όταν το όλο θέμα δημοσιοποιήθηκε και o απλός και όχι μόνο κόσμος θέλησε να βοηθήσει.

Ευχαριστούμε όλους εσάς τους απλούς καθημερινούς ΑΟΚτσίδες που ενδιαφερθήκατε όπως επίσης τους κυρίους Μακάριο Λαζαρίδη βουλευτή Καβάλας που η συνεισφορά του όπως φάνηκε ήταν απαραίτητη τον κ. Θόδωρο Μαρκόπουλο πρώην αντιπεριφερειάρχη Καβάλας ο οποίος εδώ και πολλά χρόνια είναι μέλος των Γαλάζιων Αργοναυτών καθώς επίσης τον κ. Γιώργο Καλαντζή πρώην πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων, αλλά και τον διευθυντή της αστυνομίας Καβάλας κ. Καραμανλή Γιάννη .

Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων του ΑΟΚ έμεινε σφραγισμένος για 4 ώρες και πλέον είναι και πάλι επίσημα ανοιχτός και νόμιμος καθώς σήμερα μας ήρθε επίσημα η άδεια αλλά και δυνατότερος.

Τέλος καλούμε όλους εσάς τους απλούς Καβαλιώτες να στηρίξετε τους Γαλάζιους Αργοναύτες αλλά και τον ΑΟΚ με την παρουσία σας στον σύνδεσμο αλλά και σε όλα τα γήπεδα που αγωνίζονται όλα τα τμήματα του ΑΟΚ σε ποδόσφαιρο μπάσκετ Βόλλει και wheelchair.

Δυνατοί Γαλάζιοι Αργοναύτες δυνατός ΑΟΚ.»