ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965: «Ανεβαίνει» στο 5ο Λύκειο Καβάλας

Το πρόγραμμα των επισκέψεων αντιπροσωπείας παικτών, διοικούντων και του προπονητή θα συνεχιστεί με την παρουσία τους στο σχολικό συγκρότημα του Αγίου Σίλα

Η προσπάθεια του ΑΟΚ να έρθει κοντά στη νεολαία της Καβάλας με στόχο να την φέρει κοντά της στην προσπάθεια που καταβάλει στο πρωτάθλημα της Football League, συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό. Ύστερα από την παρουσία αντιπροσωπείας του ποδοσφαιρικού τμήματος στο σχολικό συγκρότημα του Φλορέξ, μετά το ΕΠΑΛ του Περιγιαλίου και το «Ζουμπουλάκειο», σειρά παίρνει το 5ο Λύκειο Καβάλας στην περιοχή του Αγίου Σίλα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΠΑΕ, ο προπονητής Παύλος Δερμιτζάκης μαζί με μέλη της διοίκησης και ποδοσφαιριστές θα επισκεφτούν το σχολείο το πρωί της Πέμπτης 27/2 για να προσκαλέσουν μαθητές και καθηγητές να παρακολουθήσουν δωρεάν τον αγώνα της Κυριακής με τον Ιάλυσο Ρόδου και να μοιράσουν μπάλες. Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει τα εξής:

«Η ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965 σας ενημερώνει ότι αντιπροσωπεία του ποδοσφαιρικού τμήματος με επικεφαλής τον προπονητή Παύλο Δερμιτζάκη και μέλη της διοίκησης θα επισκεφθούν, την Πέμπτη  27 Φεβρουαρίου 2020 στις 11:30 το πρωί, την σχολική μονάδα του 5ου Λυκείου Καβάλας, προκειμένου να προσκαλέσουν μαθητές και εκπαιδευτικούς να παρακολουθήσουν δωρεάν το καθοριστικό εντός έδρας παιχνίδι με την ΠΑΕ Ιάλυσος Ρόδου, την Κυριακή 1η Μαρτίου 2020, στις 15:00, στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη», για την 22η αγωνιστική της Football League. Παράλληλα η αντιπροσωπεία της ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965 θα μοιράσει μπάλες στην σχολική μονάδα του 5ου Λυκείου Καβάλας».