«Για να αγκαλιάσουν τα παιδιά τον αθλητισμό, το ποδόσφαιρο και τον ΑΟΚ» [φωτογραφίες]

Στο 5ο Λύκειο βρέθηκε η αντιπροσωπεία της ποδοσφαιρικής ομάδας της Καβάλας στο πλαίσιο των επισκέψεων της σε σχολικές μονάδες της πόλης

Όπως ακριβώς συνέβη και τις προηγούμενες φορές, σε άλλες σχολικές μονάδες της Καβάλας, η αντιπροσωπεία του ΑΟΚ με επικεφαλής τον προπονητή Παύλο Δερμιτζάκη έτυχε θερμής υποδοχής στο 5ο Λύκειο της Καβάλας, στο οποίο βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης 27/2. Ο ΑΟΚ συνεχίζει την προσπάθεια του να έρθει κοντά στη νεολαία της πόλης, έχοντας ως στόχο να φέρει τα νέα παιδιά κοντά στον αθλητισμό αλλά και στο «Ανθή Καραγιάννη» εκεί που τα προσκάλεσε να βρεθούν την Κυριακή 1/3 στον αγώνα με τον Ιάλυσο Ρόδου.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΟΚ

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΟΚ αναφέρει σχετικά: «Μία ακόμη φορά η ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965 στο πλαίσιο των δράσεων της από την αρχή της ποδοσφαιρικής περιόδου που διανύουμε βρέθηκε κοντά στην νεολαία της Καβάλας για την προσέγγιση τους, να «αγκαλιάσουν» ακόμη περισσότερο τον αθλητισμό, το ποδόσφαιρο, και βέβαια τον ΑΟΚ. Ειδικότερα να σημειώσουμε ότι αυτήν την φορά αντιπροσωπεία του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΠΑΕ ΑΟΚ 1965, με επικεφαλής τον προπονητή Παύλο Δερμιτζάκη, μέλη της διοίκησης παρουσία του υπεύθυνου του γραφείου τύπου και επικοινωνίας Πέτρου Πετρόπουλου, στην προσπάθεια για την ευαισθητοποίηση των νέων να έρθουν κοντά στο αθλητισμό, και στον ΑΟΚ, επισκέφθηκαν την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου  2020, την σχολική μονάδα του 5ου Λυκείου και Καβάλας στην Καβάλα.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, ο προπονητής της ομάδας μας Παύλος Δερμιτζάκης, ο βοηθός του Γιώργος Γουνελάς και οι ποδοσφαιριστές Γιάννης Καζαντζίδης, Γιάννης Παπαδόπουλος και Βαγγέλης Κέρθι καταχειροκροτήθηκαν κατά τη διάρκεια της επίσκεψης και γνώρισαν μεγάλη αποθέωση από τους μαθητές και τις μαθήτριες του 5ου Λυκείου Καβάλας, συνομίλησαν και φωτογραφήθηκαν μαζί τους, έτυχαν πολύ θερμής υποδοχής από όλους αλλά και από τους εκπαιδευτικούς, τους οποίους προσκάλεσαν όλους δωρεάν να παρακολουθήσουν το καθοριστικό εντός έδρας παιχνίδι με την ΠΑΕ Ιάλυσος Ρόδου  την ερχόμενη Κυριακή 1η Μαρτίου 2020 στις 3 το μεσημέρι, στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη». Παράλληλα μοίρασαν μπάλες στην σχολική μονάδα και όλοι μαζί ανανέωσαν το μεγάλο ραντεβού τους με τους υπόλοιπους καβαλιώτες φιλάθλους στις κερκίδες του σταδίου «Ανθή Καραγιάννη», προκειμένου ο Α.Ο.Κ. να φτάσει στην κατάκτηση της πολυπόθητης νίκης που θα φέρει την ομάδα μας ακόμη πιο κοντά στον μεγάλο στόχο».