Παύλος Δερμιτζάκης: Η διαιτησία αλλοίωσε το αποτέλεσμα

Σκληρές δηλώσεις του προπονητή της Καβάλας κατά της διαιτησίας με αναφορές για κάκιστα και πονηρά σφυρίγματα του διαιτητή Κατόπη και των βοηθών του

Για πρώτη φορά από τη στιγμή που ανέλαβε τη θέση του προπονητή του ΑΟΚ, αλλά και από τις ελάχιστες στην καριέρα του ο Παύλος Δερμιτζάκης καταφέρθηκε με τόσο σκληρούς χαρακτηρισμούς κατά της διαιτησίας σε αγώνα της ομάδας του κάνοντας λόγω για αλλοίωση αποτελέσματος και για πονηρά σφυρίγματα και αποφάσεις. Αφού ξεκαθάρισε ότι αυτά που είπε έχουν καμία αναφορά στη Νίκη Βόλου επισήμανε με έμφαση ότι «δεν το έχω κάνει ποτέ, όμως σήμερα θα μιλήσω για τη διαιτησία που πιστεύω ότι ήταν κάκιστη και πονηρή. Με τόσα μαζεμένα λάθη που έγιναν, θεωρώ ότι υπάρχει σκοπιμότητα από την πλευρά τους»

Στη συνέχεια ανέφερε περιστατικά που μόνο όσοι βρισκόταν εντός του αγωνιστικού χώρου μπορούσαν να τα δούνε. Είπε δηλαδή ότι «μπροστά μου παίκτης της Νίκης Βόλου έβρισε το βοηθό και αυτός να μην κάνει τίποτα, λέγοντας ότι δεν άκουσε ενώ ήταν στα δύο μέτρα!!!» Επίσης ανέφερε ότι «άκουσα τον 4ο διαιτητή να λέει ξεκάθαρα «κόκκινη στον Γκαρσία» για μια φάση όπου συνεπλάκησαν οι παίκτες στο 85’, αλλά προφανώς τα ακουστικά του διαιτητή ήταν χαλασμένα!!!» Έκοβε συνεχώς το ρυθμό, άφηνε το σκληρό παιχνίδι και έκανε πολλές διακοπές».

Σε ότι αφορά τη φάση του 83ου λεπτού με την ακύρωση του γκολ του Γαβριηλίδη είπε ότι «ξεκάθαρα δεν υπάρχει οφσάιντ. Ο παίκτης που σκοράρει έρχεται από πίσω και δεν επηρεάζει τη φάση, αλλά και αυτός που είναι δεν επηρεάζει τη φάση. Αν στο 82’ καταφέρεις να σκοράρεις, όντως μια ομάδα με την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος μπορείς να διαχειριστείς το παιχνίδι και να το κερδίσεις. Το γκολ ήταν κανονικό και πιστεύω ότι έχουμε αλλοίωση αποτελέσματος. Κάποιοι ίσως δεν θέλουνε την Καβάλα να κάνει κάτι περισσότερο από αυτό που έχει κάνει μέχρι τώρα».

Για τα αγωνιστικά ο κόουτς της Καβάλας είπε ότι «κυνηγήσαμε μέχρι το τέλος τη νίκη σ’ αυτό το δύσκολο παιχνίδι και με έναν πολύ καλό αντίπαλο αλλά στο τελευταίο λεπτό ήρθε η ήττα που σίγουρα πονάει. Μ’ αυτήν μένουμε πίσω στο στόχο της κατάκτησης της 2ης θέσης. Πρόκειται για μια ήττα που ήρθε στην έδρα μας μετά από δυο χρόνια».

Στάϊκος Βεργέτης: «Όπως χάσαμε βαθμούς στα δύο προηγούμενα παιχνίδια, τους πήραμε σήμερα»

Από τη μεριά του ο προπονητής της Νίκης Βόλου, αφού μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Παύλο Δερμιτζάκη με τον οποίο συνεργάστηκε στον Αστέρα Τρίπολης είπε ότι «το παιχνίδι είχε δύναμη, πάθος και πολλές μονομαχίες. Στο 1ο μέρος είχαμε κάποιες καλές στιγμές που δεν τις αξιοποιήσαμε και στην επανάληψη η Καβάλα ήταν καλύτερη. Αυτό που μας στέρησε η τύχη στα δύο προηγούμενα παιχνίδια όπου είχαμε άτυχα αποτελέσματα στα τελευταία λεπτά το πήραμε στο σημερινό παιχνίδι».