ΕΠΣ Καβάλας: Κεκλεισμένων των θυρών όλοι οι αγώνες

Για δύο εβδομάδες θα κλείσουν οι πόρτες στα γήπεδα που διαθέτουν κερκίδες λόγω κορονοϊού

Ακολουθώντας τις οδηγίες της Κυβέρνησης αλλά και της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας η ΕΠΣ Καβάλας αποφάσισε να διεξάγει τους ποδοσφαιρικούς αγώνες σε όλα τα πρωταθλήματα που διοργανώνει κεκλεισμένων των θυρών. Η απαγόρευση ισχύει για 2 εβδομάδες και φυσικά αφορά τα γήπεδα της Καβάλας που διαθέτουν κερκίδες, οι οποίες θα είναι κλειστές.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ αναφέρει τα εξής: «Σε εφαρμογή των προληπτικών ειδικών μέτρων που ανακοινώθηκαν από το Υπουργείο Υγείας για τον περιορισμό της μετάδοσης του κορονοϊού, οι ποδοσφαιρικοί αγώνες όλων των κατηγοριών, εθνικών ή τοπικών, οι οποίοι είναι προγραμματισμένοι εντός της τρέχουσας και της προσεχούς εβδομάδας, θα διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών».

Στην ανακοίνωση της ΕΠΣΚ τονίζεται ότι «ως εκ τούτου, από τις 9 Μαρτίου 2020 έως και τις 22 Μαρτίου 2020 όλοι οι αγώνες για τα πρωταθλήματα και το Κύπελλο της ΕΠΣ Καβάλας θα διεξάγονται χωρίς την παρουσία φιλάθλων. Δικαίωμα παρουσίας στα γήπεδα θα έχουν μόνον όσοι έχουν δικαίωμα να βρίσκονται εντός αγωνιστικού χώρου.